Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Povestea emoţionantă a lui Zhorik George, un băieţel ucrainean: ”Va ajunge mare fotbalist”. Cum a fost descoperit după ce s-a declanşat războiul

VIDEO EXCLUSIV | Povestea emoţionantă a lui Zhorik George, un băieţel ucrainean: ”Va ajunge mare fotbalist”. Cum a fost descoperit după ce s-a declanşat războiul

Fotbal intern

Comentarii

Imagini emoţionante cu un copil din Ucraina care a jucat fotbal pentru o echipa din Vâlcea după declanşarea războiului din Ucraina.

Zhorik George şi povestea lui emoţionantă: ”Va ajunge mare fotbalist!”

24 februarie 2022 este o zi tragică pentru Ucraina. Ziua în care Rusia a început atacul asupra vecinilor noştri la graniţele de Nord şi Est, dând naştere la un adevărat război pe teritoriul ucrainean.

În concordanţă cu toate domeniile, fotbalul ucrainean a avut mult de suferit, mai ales din cauza bombardamentelor care au avariat sau chiar distrus stadioane, terene de antrenament şi întregi baze de pregătire, dar şi a moralului extrem de scăzut pe care îl aveau fotbaliştii ucraineni din toată lumea, văzând ceea ce se petrece în ţara lor natală. Pentru a scăpa de situaţia din Ucraina, oamenii au fugit şi spre România! Varianta aleasă şi de micuţul Zhorik George, care a ajusn în Vâlcea.

Imagini emoţionante cu un copil din Ucraina care a jucat fotbal pentru o echipa din Vâlcea şi care îşi ia rămas bun. Spectatorii îl aplauda şi plâng. Zhorik George se întoarce acasă in Ucraina. 

Antrenorul Octavian Iordache l-a găsit şi l-a ajutat să se antreneze 5 luni, la o echipă din Vâlcea.

”L-am cunoscut pe curajosul şi inimosul băieţel ucraniean Zhorik George în parcul unde mă mutasem de curând. Într-o zi când veneam de la antrenament parcul era plin şi George se juca cu mingea. M-a impresionat cât de frumos lovea mingea şi, mai ales, cu câtă putere! L-am urmărit de la fereastra geamului casei mele în fiecare zi când se juca cu copii în parc şi m-a uimit cât de bine juca fotbal. După un timp când mă grăbeam să ajung la antrenament, trecând prin parc l-am reîntâlnit mi-a zâmbit, mi-a făcut cu mâna... 

Întâlnirea noastră a fost una de neuitat, imaginea lui se derula în mintea mea încontinuu în timpului antrenamentului, iar seara când m- am întors eram convins să vorbesc cu el şi l-am găsit, din nou, în parc. Zâmbetul de pe chipul lui era plin de fericire, juca fotbal cu zâmbetul pe buze iubea din suflet mingea, se vedea în ochii lui, l-am intrebat câţi ani are, dacă joacă fotbal organizat într-o echipă, iar el mi-a răspuns în engleză. 

Ceilalţi din parc mi-au spus este ucranean. Acest băieţel din prima clipă când l-am văzut mi-am dorit să facă parte din familia Elite Juniors, am mers la mama lui şi am reuşit să-l conving să vină la noi. Mama lui Daria a fost de acord să vina în echipa noastră, l-am primit cu braţele deschise în echipa noastra Elite Juniors, l-am iubit toţi din prima clipă. 

Este un copil special ne aducea zâmbetul pe buze la fiecare antrenament prin glumele lui şi era tare simpatic. S-a integrat atât de frumos şi am petrecut multe momente deosebite şi speciale împreună. I-am oferit un cadru plin de iubire în familia noastră. 

Băieţelul ucrainean George are un potenţial fotbalistic foarte bun având reale calităţi în a juca fotbal. Am jucat multe meciuri şi turnee împreună iar el s-a dedicat trup şi suflet echipei şi a avut mari realizări în timpul meciurilor. Suntem atât de mândri de el deşi a ales sa se întoarcă acasă în Ucraina. O să fie o parte din sufletul nostru, îi doresc din suflet să ajungă un mare fotbalist, are o inima mare! 

La ultimul turneu înainte să plece ne-a lăsat o frumoasă amintire reuşind supervolutii în meciurile din turneul în care am participat... chiar în primul meci a reuşit sa marcheze 3 goluri, un hattrick, şi a făcut o semifinala şi finală excelentă! Mă bucur că am avut în familia noastră un copil atât de minunat ca George! Va rămâne mereu în sufletul meu”, a povestit, vizibil emoţionat, antrenorul Octavian Iordache pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: ucrainacopilfotbal 

viewscnt
Articole similare