Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Poveşti inedite din familia Hanca. Fotbalistul şi sotia sa, amintiri de neuitat dezvăluite pentru echipa Telekom Sport

VIDEO EXCLUSIV | Poveşti inedite din familia Hanca. Fotbalistul şi sotia sa, amintiri de neuitat dezvăluite pentru echipa Telekom Sport

Fotbal intern

Comentarii

Când îţi este greu, te bazezi pe familie să te ridice. Aceasta este şi povestea lui Sergiu Hanca. Viaţa i-a luat-o pe un drum mai liniştit atunci când a apărut Andreea.

Doi tineri frumoşi şi curajoşi, cu credinţă în suflet, cei doi au trecut prin momente grele în România, dar acum îşi trăiesc cele mai frumoase clipe la Cracovia, alături de micuţul lor Zian. Sergiu Hanca şi-a găsit liniştea profesională în Polonia, dar nu uită cât îi datorează frumoasei soţii, care l-a susţinut la orice pas.

"Chiar ne gândeam, anul trecut pe vremea aceasta, eram foarte trişti, Sergiu nu era plătit din septembrie, fusese şi acel incident care pentru noi a fost dezamăgitor pentru că Dinamo era familia noastră, era viaţa noastră, tot ce făceam era despre Dinamo.

Am început anul tot trişti pentru că Sergiu încă nu ştia care va fi situaţia lui şi apoi a urmat 2019 care a fost cel mai bun an din viaţa noastră. A fost greu la început pentru că am realizat că dacă nu ne-am fi avut unul pe celălalt şi pe Zian ca familie poate nu am fi reuşit să trecem peste toate aceste momente" , a declarat Andreea Hanca pentru Telekom Sport.

"Înainte să o cunosc pe Andreea, eram bine, jucam în Liga a 4-a, nicio presiune, dădeam 8 goluri pe meci, eram liniştit. Mă duceam de două ori pe săptămână la antrenamente. Chiar pe ea am cunoscut-o într-un moment greu pentru mine pentru că eu eram la Târgu Mureş, promovasem cu echipa din Liga a 2-a în Liga 1 şi am avut o operaţie de hernie inghinală şi iniţial trebuia să stau vreo două luni maxim ca să pot să revin pe teren, dar am avut dureri şi am revenit după vreo 4-5 luni.

Făceam recuperarea la Bucureşti şi aşa am cunoscut-o şi am început să vorbim, să ieşim şi în momentul acela venea pe la mine la Târgu Mureş, mă susţinea pentru că vedea că din punct de vedere psihic nu sunt ok, pentru că nici nu îmi reveneam foarte repede, întârzia recuperarea. Ea a fost mereu alături de mine, m-a susţinut, după aceea a venit perioada de vacanţă, am început să mă antrenez, să fiu cum trebuie şi lucrurile au mers din ce în ce mai bine. S-a mutat cu mine la Târgu Mureş, îmi gătea în fiecare zi, avea grijă de mine" , a spus Sergiu Hanca.

În mai puţin de un an, Andreea Hanca a acaparat lumina reflectoarelor în Polonia. Reacţiile ei din tribună din timpul meciurilor celor de la Cracovia au făcut rapid înconjurul internetului şi deliciul suporterilor.

"Câteodată, îmi mai arată Andreea, uite ce s-a întâmplat şi mă amuz şi râdem împreună, dar aceste lucruri înseamnă că lumea ne iubeşte, că ne apreciază şi că ne respectă" , a continuat Sergiu Hanca.

Afla mai multe despre: sergiu hancaandreea hanca 

viewscnt
Articole similare