Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Premianţii lui Contra în 2018! Pe cine a remarcat selecţionerul în anul în care naţionala a fost neînvinsă

VIDEO EXCLUSIV  | Premianţii lui Contra în 2018! Pe cine a remarcat selecţionerul în anul în care naţionala a fost neînvinsă

Echipa națională

Comentarii

România va juca anul viitor pentru calificarea la Euro 2020, iar Contra îşi pune mari spetanţe în oamenii care au fost în mare formă în acest an. Preliminariile încep în mai puţin de trei luni.

România a terminat fără înfrângere anul 2018. A avut patru victorii în meciurile amicale plus trei succese şi trei remize în grupele Ligii Naţiunilor. Cosmin Contra a făcut bilanţul la sfârşit de 2018 pentru Telekom Sport, iar trei jucători au fost cei mai lăudaţi. 

"Cred că un Ţucudean, un Răzvan Marin şi un Mitriţă sunt jucătorii care au făcut un an 2018 bun. Dennis Man a fost o surpriză plăcută, un Bancu, sunt jucători care au fost surprize plăcute din punctul meu de vedere în anul 2018. De la toţi jucătorii aştept mai mult în 2019. Pentru că dacă dau mai mult sigur ne vom califica la Campionatul European" este încrezător selecţionerul. 

România se va bate pentru calificare cu Spania, Suedia şi Norvegia în preliminariile CE. 
 
"Ei ştiu unde trebuie să mai crească, dar cred că la jucătorii tineri unul dintre lucruri este la fizic. Să mai luăm un pic de carne pe noi ca să putem să ne batem din punct de vedere fizic cu adversarii pe care îi avem. Ei ştiu foarte bine unde ar trebui să îşi îmbunătăţească anumite lucruri. Sigur o să apară surprize pe viitor şi depinde un pic şi de forma pe care o are jucătorul la momentul respectiv. Sunt şi alţi jucători, vorbim de aproximativ 60 de fotbalişti, deci în orice moment poate să apară alt jucător într-o formă foarte bună" a dezvăluit selecţionerul la Telekom Sport. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: româniaeuro 2020contraţucudean 

viewscnt
Articole similare