Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Prima reacţie a jucătorului care a semnat cu FCSB! "Sunt încrezător!" Câţi bani va încasa la noua echipă

VIDEO EXCLUSIV | Prima reacţie a jucătorului care a semnat cu FCSB! "Sunt încrezător!" Câţi bani va încasa la noua echipă

Superliga

Comentarii

Claudiu Belu a devenit oficial jucătorul FCSB, după ce a semnat un contract cu gruparea roş-albastră, unde va ajunge însă abia după finalul sezonului.

Fundaşul intrat în ultimele şase luni de contract cu Astra a fost astăzi la palatul lui Gigi Becali, pentru a pune la punct ultimele detalii ale înţelegerii, iar la plecare a confirmat înţelegerea cu FCSB.

  • Din informaţiile Telekom Sport, Belu, care ajunge la FCSB liber de contract, va încasa 100.000 de euro la semnătură, iar salariul său va fi de 10.000 de euro pe lună.

Acesta a comentat şi acuzele de blat la adresa colegilor săi de la partida din weekend (Astra - FCSB 0-2), în care el n-a jucat, fiind accidentat.

"Da, am semnat. Mai am la Astra de jucat şi de-abia din vară o să merg. Cred că a fost o prostie (n.r. discuţia legată de un presupus blat la Astra - FCSB). S-a vorbit şi de mine, că nu vreau să joc. Am avut entorsă, am stat două săptămâni şi de-abia acum pot juca.

Nu vreau să vorbesc de acum despre ce o să se întâmple. Mai am de jucat la Astra până în vară, încercăm să câştigăm meciurile care ne-au mai rămas şi sunt încrezător.

Am făcut un antrenament şi mă ajută şi pauza asta competiţională cu naţionala ca să pot reveni la 100%.

Astea s-au spus de mult (n.r. că fuma), de când eram mic, însă nu se mai întâmplă de mult lucrurile alea"
, a declarat Claudiu Belu pentru Telekom Sport, după negocieri.


 

Afla mai multe despre: fcsbastraclaudiu belu 

viewscnt
Articole similare