Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Hanca după ce s-a despărţit de Dinamo! "Toţi au dat în mine!" Mesajul de "adio" al mijlocaşului

VIDEO EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Hanca după ce s-a despărţit de Dinamo! "Toţi au dat în mine!" Mesajul de "adio" al mijlocaşului

Superliga

Comentarii

Sergiu Hanca s-a despărţit oficial de Dinamo şi urmează să ajungă în Polonia, la KS Cracova, grupare aflată pe locul 9 în prima ligă. Dinamo va încasa 60.000 de euro în schimbul mijlocaşului care intrase deja în ultimele şase luni de contract.

Hanca a vorbit pentru Telekom Sport imediat după realizarea transferului şi s-a arătat optimist înainte de prima sa experienţă peste hotare.

"Da, în momentul de faţă cred că sunt pregătit (n.r. de transfer). Încă nu realizez acest lucru probabil, dar sunt sută la sută pregătit să merg acolo şi să îmi fac treaba cât mai bine.

Au fost foarte multe discuţii, cu foarte multe echipe şi într-un final am luat decizia că cel mai bine este să merg la Cracovia şi să joc acolo în următoarea perioadă.

Cunosc mulţi români acolo, în campionatul Poloniei, am vorbit cu ei. Am şi prieteni străini, foşti colegi de la Tg. Mureş... Balici (n.r. Stefan), de exemplu. Este un campionat foarte organizat, un nivel de joc ridicat, fizic mai mult faţă de România, şi cu siguranţă voi munci şi o să fac faţă cu brio.

Mi-au spus ca acolo este foarte multă seriozitate şi mentalitatea este aceea de a câştiga.

Am văzut că sunt pe locul 9, la două puncte de Wisla, care sunt pe loc de playoff. Obiectivul este să termine cât mai sus în clasament şi, implicit, să prindă playofful. Eu cred că şansele sunt bune, în ultima perioadă echipa s-a închegat mai bine, au strâns foarte multe puncte şi sunt acolo, aproape de playoff
", a declarat Hanca pentru Telekom Sport.

Sfaturi de la Răduţ, ajutor de la Cornel Râpă

Hanca s-a sfătuit cu Mihai Răduţ înainte de transferul în Polonia şi e bucuros că va avea un coleg român la noua echipă: Cornel Râpă.

"Cu Mihai (n.r. Răduţ) am vorbit în trecut, mi-a povestit. El este la altă echipă, mai bine clasată în acest moment, Lech Poznan, dar aştept să ne vedem în campionatul Poloniei.

Da, cu siguranţă. Noi suntem doi acum la echipă, pentru că e şi Cornel Râpă. Am vorbit cu el şi m-a ajutat foarte mult, cu multe sfaturi. Şi cu siguranţă vor fi dueluri frumoase.

Da, mi-a spus că l-a întrebat antrenorul despre mine. I-a spus tot ce ştia despre mine. Nu ne cunoaştem foarte bine, dar din punct de vedere fotbalistic, i-a dat toate referinţele
", a declarat Hanca pentru Telekm Sport.

"N-am declarat niciodată că Dinamo a murit pentru mine!"

Hanca a vorbit şi despre situaţia tensionată generată de scandalul de la finalul partidei cu Astra - Dinamo 4-1, când în presă au ajuns anumite declaraţii pe care mijlocaşul spune că nu le-a dat. Fostul dinamovist spune că nu s-a dezis niciodată de clubul roş-alb şi că a fost extrem de afectat de acuzele care i s-au adus.

"Sincer, a fost o perioadă în care am stat mai mult alături de familie, mi-am petrecut timpul alături de ei. După meci a fost o perioadă dificilă, pentru că s-a scris foarte mult în presă despre mine şi toată lumea a dat în mine. M-a deranjat puţin, dar mai tare m-a deranjat acea declaraţie care a ieşit că aş fi spus-o eu, cum că Dinamo ar fi murit pentru mine. Care chiar pe această cale, persoana căreia i-am spus acest lucru, să iasă în faţă, la televizor, să zică. Eu nu am vorbit cu nimeni din presă după meci şi nu am spus nimănui că Dinamo a murit pentru mine", a mai declarat Hanca pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sergiu hancadinamotransfervideo 

viewscnt
Articole similare