Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Prima reacţie a Simonei Halep după tragerea la sorţi! "Un meci unic pentru generaţia noastră!" Cum stă în meciurile directe cu Mladenovic şi Garcia

VIDEO EXCLUSIV | Prima reacţie a Simonei Halep după tragerea la sorţi! "Un meci unic pentru generaţia noastră!" Cum stă în meciurile directe cu Mladenovic şi Garcia

Tenis

Comentarii

Simona Halep (2 WTA) va deschide confruntarea Franţa - România, din Fed Cup, în direct la Telekom Sport 3, sâmbătă, de la 15:00, când o va întâlni pe Kristina Mladenovic (66 WTA).

Halep e condusă de Mladenovic în meciurile directe şi spune că se aşteaptă la un meci extrem de dificil, în ciuda faptului că adversara stă mult mai slab în clasamentul WTA. Simona speră ca la finalul zilei a doua, România să sărbătorească în premieră calificarea în Finala FED Cup,

Rezultatele Simonei Halep cu jucătoarele pe care le va întâlni în Fed Cup

  • Simona Halep vs Kristina Mladenovic: 2-3

Mladenovic o conduce pe Halep în întâlnirile directe, însă Simona s-a impus în singura partidă disputată pe zgură: în finala de la Madrid, din 2017, când constânţeanca a cucerit trofeul după o victorie în 3 seturi, scor 7-5, 6-7, 6-2. De altfel, aceasta a fost ultima întâlnire dintre cele două.

  • Simona Halep - Caroline Garcia: 5-1

Halep s-a întâlit de 6 ori în carieră cu prima rachetă a Franţei şi a pierdut o singură dată, în 2017, în finala de la Beijing, disputată pe suprafaţă rapidă. Ultimele trei întâlniri directe s-au soldat însă cu victoriile româncei. O singură partidă s-a disputat pe zgură, în 2018, la Roma, când Halep s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-2.



"Mă simt bine atunci când încep prima, este să spun programul preferat, dar cu siguranţă vor fi şi emoţii mari după ce se va cânta imnul, aşa că trebuie să mă concentrez şi să rămân liniştită.

O ştiu foarte bine (n.r. pe Mladenovic) pentru că am jucat de multe ori, dar un meci de Fed Cup este diferit, aşa că mă aştept la o partidă grea.

Este o plăcere să fiu aptă, prezentă în acest moment al echipei, un moment frumos şi unic pentru noi, generaţia aceasta. Va fi o încărcătură destul de mare emoţională dar o să fie şi un moment frumos.

E o statistică frumoasă, mă bucur de acest lucru dar repet, de fiecare dată spun acest lucru, în Fed Cup este diferit. Aşa că nu contează trofeele mele la simplu, contează momentul de mâine.

Griji sunt mereu şi un meci nu se aseamănă nu celălalt, aşa că nu o să mă gândesc la meciurile acelea ci doar la ce trebuie să joc contra ei. Dar prima dată o să mă concentrez pe ziua de mâine.

Atmosfera este foarte frumoasă, vin foarte mulţi apropiaţi, familia, o să fie o atmosferă deosebită şi le mulţumesc pentru acest lucru. Terenul este foarte bun, sunt motivată să câştigăm această partidă dar sunt şi emoţionată. Sper să fiu bine mâine în teren şi să dau tot ce pot
", a declarat Simona Halep în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Programul meciurilor confuntării Franţa - România, din FED Cup:

Sâmbătă, de la 15:00, în direct pe Telekom Sport 3

  • Meciul 1: Kristina Mladenovic (66 WTA) - Simona Halep (2 WTA)
  • Meciul 2: Caroline Garcia (21 WTA) - Mihaela Buzărnescu (30 WTA)

Duminică, de la 14:00, în direct pe Telekom Sport 3

  • Meciul 3: Caroline Garcia - Simona Halep
  • Meciul 4: Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu
  • Meciul 5 (dublu, dacă e cazul): Garcia (21 WTA) / Mladenovic (66 WTA) - Begu (83 WTA) /Niculescu (132 WTA)

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare