Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Prima reacţie importantă după numirea noului antrenor de la CSM. Radu Voina: ”Cea mai bună soluţie. L-aş fi propus de mult timp”

VIDEO EXCLUSIV | Prima reacţie importantă după numirea noului antrenor de la CSM. Radu Voina: ”Cea mai bună soluţie. L-aş fi propus de mult timp”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a anunţat încetarea colaborării cu Magnus Johannson, antrenorul echipei până la partida cu Bietgheim. Până la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile, actualul antrenor secund, şi Mihaela Ciobanu, antrenoarea cu portarii.

Legat de numirea lui Adrian Vasile la CSM Bucureşti, Radu Voina a declarat în cadrul emisiunii Zoom Sport de la Telekom Sport:

”Din punctul meu de vedere este cea mai bună soluţie Adi Vasile. Eu l-aş fi propus de mai mult timp, pentru că au tot dat şanse antrenorilor străini, pentru că noi românii în general ne înclinăm în faţa străinilor. El a fost coopotat ca antrenor secund al Muntenegrului, deci avem antrenori buni. Cred că e un moment critic pentru el, şi CSM poate fi o rampă de lansare, dar eu am încredere în el


Am uitat parcă de ceea ce avem bun. Vasile Stânga spunea de Pera, care a demonstrat CSM-ului cu o echipă ceva mai normală, poate face deja performanţă. Sper ca CSM să revină la normalitate. Pentru că ceea ce se întâmpla acum nu e normal. Or fi şi jucătoarele de vină şi antrenorii, dar mai sunt de vină şi cei care îi aduc” a declarat Voina, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: csm bucureştiadrian vasilezoom sportradu voina 

viewscnt
Articole similare