Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Primarul din Chiajna îl distruge pe Burleanu: ”Să vedem ce zic FIFA şi UEFA” De ce nu vrea să schimbe terenul sintetic

VIDEO EXCLUSIV | Primarul din Chiajna îl distruge pe Burleanu: ”Să vedem ce zic FIFA şi UEFA” De ce nu vrea să schimbe terenul sintetic
Comentarii

Mircea Minea, primarul Chiajnei, a vorbit mai puţin despre situaţia lui Dorinel Munteanu şi a fost preocupat mai tare de decizia luată de FRF, care o obligă pe Concordia să schimbe terenul sintetic.

Nu s-a făcut nicio reziliere. Avem un preşedinte de club şi un consiliu director. Acolo se iau deciziile astea. Dacă v-a zis Dorinel că vrea să plece, e treaba dânsului. Eu nu ştiu dacă v-a zis”, a spus Minea legat de Dorinel Munteanu. Mai apoi, primarul din Chiajna l-a atacat pe preşedintele FRF.

Clubul Sportiv Concordia are cel mai tare teren din România la ora actuală. Cei care conduc sportul sau fotbalul nu sunt bine informaţi de UEFA. în Olanda se joacă, în 70% din cazuri, pe terenuri sintetice. CM din Rusia s-a jucat pe teren sintetic, hibrid. Poate nu se ştiu aceste lucruri.

Există contestaţii, căi de atac. Nu domnul Burleanu decide o investiţie a unui club. Aici sunt bani pe termen lung. Când am luat aprobarea asta mi s-a spus că se poate. Tot FIFA sau UEFA ne-au dat aprobare şi nu ne jucăm cu vorbele aruncate în vânt şi cu investiţiile. Nu ne dă domnul Burleanu bani nouă”, a tunat Minea.

Afla mai multe despre: mineachiajnaprimar,  

viewscnt
Articole similare