Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Primele declaraţii făcute de Fabbrini despre oferta FCSB-ului: ”Încerc să dau totul, să-mi îmbunătăţesc prestaţiile!”

VIDEO EXCLUSIV | Primele declaraţii făcute de Fabbrini despre oferta FCSB-ului: ”Încerc să dau totul, să-mi îmbunătăţesc prestaţiile!”

Superliga

Comentarii

Pentru prima dată, Diego Fabbrini a vorbit despre interesul FCSB-ului pentru el. Într-un interviu pentru Telekom Sport, atacantul lui FC Botoşani spune însă că nu a primit nicio ofertă, caz în care se concentrează pe activitatea sa la actuala echipă de club.

Diego Fabbrini este unul dintre jucătorii pe care FCSB vrea să-i aducă în această iarnă. Atacantul lui FC Botoşani a impresionat la FC Botoşani şi este văzut de Mihai Teja drept o soluţie excelentă pentru echipa sa: ”Da, îmi place”, a recunoscut noul antrenor al FCSB-ului, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Fabbrini a revenit marţi în ţară şi a oferit un interviu pentru Telekom Sport. Întrebat despre interesul FCSB-ului, atacantul de 28 de ani susţine că n-a primit nicio ofertă şi că doar impresarul său este la curent cu situaţia sa:

”Trebuie să vorbiţi cu cei de la Botoşani şi cu agentul meu. Eu m-am întors ieri seară (n.r. marţi) la Botoşani... (n.r. deci nu ai auzit zvonurile?). În vacanţă n-am vorbit cu nimeni. Iar acum sunt pregătit să mă întorc la antrenamente şi să joc. Nimic mai mult. Sunt un jucător profesionist, am contract cu Botoşani, deci eu trebuie să mă gândesc doar la jocul meu, să mă bucur de joc, să încerc să dau totul şi să îmi îmbunătăţesc prestaţiile. Pentru celelalte, discutaţi cu cei de la Botoşani şi cu agentul meu”, a declarat Fabbrini pentru Telekom Sport.

Întrebat despre calităţile care l-au transformat într-un jucător interesant în Liga 1, Fabbrini spune că driblingul: ”Poate driblingul, pentru că am un stil propriu. Cred că cel mai important aspect e driblingul, dar întrebarea asta trebuie să le-o puneţi altor oameni, nu mie. Cred că am avut o experienţă bună în toate ţările pe unde am fost, chiar dacă stilul este diferit în fiecare campionat. În Italia este foarte tactic, în Anglia este foarte puternică partea fizică, jocurile sunt foarte plăcute pentru fani, iar în Spania este un mix intre fotbalul italian si cel englez. În România este un stil foarte asemănător, cu un mix între fotbalul italian şi cel spaniol”.

 

Afla mai multe despre: diego fabbrinifcsbfc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare