Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Primul interviu dat de Bogdan Stancu după ce a anunţat că se retrage de la naţională. Ce discuţie a avut cu Cosmin Contra

VIDEO EXCLUSIV | Primul interviu dat de Bogdan Stancu după ce a anunţat că se retrage de la naţională. Ce discuţie a avut cu Cosmin Contra
Comentarii

Bogdan Stancu spune că s-a întâlnit cu selecţionerul Cosmin Contra după Bursaspor - Kayserispor 1-0, în care a marcat, însă nu are de gând să revină la echipa naţională.

Atacantul de 30 de ani a fost titular cu Kayserispor şi a reuşit golul victoriei. La meci a asistat şi Cosmin Contra, cel care a ţinut să-i urmărească pe Săpunaru, Silviu Lung (ambii Kayserispor) şi pe Gicu Grozav. După meci, selecţionerul României a stat de vorbă inclusiv cu Bogdan Stancu, cel care şi-a anunţat retragerea de la naţională. Atacantul lui Bursaspor spune că a fost o discuţie amicală, în care selecţionerul i-a înţeles decizia şi n-a mai încercat să-l facă să revină asupra deciziei:

”A venit în vestiar după meci. Eu am mai stat de vorbă cu el şi ştia care a fost decizia şi de ce am luat decizia asta şi nu au mai fost multe de spus. (n.r. întrebat dacă a încercat să-l convingă să revină la naţională) Nu, el a mai încercat înainte, ne-am întâlnit, i-am explicat, a înţeles până la urmă şi asta e, i-am urat mult succes. (n.r. întrebat dacă are regrete) Nu, nu am niciun regret, tot timpul am venit cu o mare dorinţă la naţională, motivaţie, cu emoţie, însă ultima perioadă a fost una mai grea, anul trecut mai ales am avut parte de multe accidentari.

Îmi doresc să stau mai mult timp cu familia, să mă bazez mai mult pe jocul la echipa de club, nu e că aş fi bătran la 30 de ani, însă nu mai am nici 20, nici 23, încerc să îmi păstrez cât mai mult energia. (n.r. întrebat dacă mai lasă vreo portiţă) Nu, în niciun caz, e clar, am luat decizia asta şi asta rămâne”, a declarat Bogdan Stancu pentru Telekom Sport.



Fostul internaţional român a vorbit şi despre meciul cu Kayserispor, echipă care-i are sub contract, printre alţii, pe Cristi Săpunaru, Silviu Lung şi Marius Şumudică: ”E o perioadă grea la noi, în care nu am mai câştigat de 8 meciuri, era al 9-lea meci, era puţina presiune. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători valoroşi, şi ”Săpun”, şi Silvica, evoluţii destul de bune, însă eu cred că am făcut azi un meci mai bun. Ne-am creeat mai multe ocazii şi meritam fără niciun fel de problemă să câştigăm”.

Afla mai multe despre: bogdan stancucosmin contraromaniabursaspor 

viewscnt
Articole similare