Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Principalul obiectiv al Ana Mariei Popescu: "Nu mai sunt dispusă să las nici măcar un punct"

VIDEO EXCLUSIV | Principalul obiectiv al Ana Mariei Popescu: "Nu mai sunt dispusă să las nici măcar un punct"

Sporturi

Comentarii

Ana Maria Popescu e din ce în ce mai aproape de Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ar fi a cincea ediţie la care ar participa sportiva noastră. În 2016 a luat aurul cu echipa.

"Atitudinea mea s-a schimbat. Acum nu mai sunt dispusă să las nici măcar un punct. Îmi doresc tare mult să ajung la a cincea ediţie de Jocuri Olimpice pentru mine şi nu voi renunţa până nu voi ajunge acolo. Măcar mă lupt până la capăt" , a declarat Ana Maria Popescu.

Ana Maria Popescu a câştigat acum o săptămână Cupa Mondială din Qatar şi mai are trei competiţii de disputat până va afla dacă va obţine calificarea la Jocuri.

"Începutul de an a fost bun, dar nu pot să mă îmbăt cu apă rece, nu pot să mă mulţumesc cu punctele câştigate până acum. Sunt mulţi oameni care mă văd deja la Tokyo, dar până nu se va trage linie, la începutul lunii aprilie, nu vom şti cine merge acolo. Tocmai de aceea, primul obiectiv este să mă calific, să am în buzunar biletele pentru Tokyo. Şi după aia mă voi gândi la un plan de bătaie" , a continuat Ana Maria Popescu.

Afla mai multe despre: ana maria popescu 

viewscnt
Articole similare