Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Radu Petrescu şi coşmarul prin care a trecut:"Nu ştiam dacă o să îmi revin sau nu"

VIDEO EXCLUSIV | Radu Petrescu şi coşmarul prin care a trecut:"Nu ştiam dacă o să îmi revin sau nu"

Fotbal intern

Comentarii

Pentru Radu Petrescu, 2018 a fost anul revenirii în fotbal după o perioadă foarte complicată. O problemă de sănătate i-a pus cariera în pericol.

Radu Petrescu a trecut cu bine peste un moment de cumpănă în vara anului trecut. A suferit o intervenţie chirugicală care l-a ţinut pe tuşă mai bine de şapte luni. Arbitrul s-a recuperat total, dar nu poate uita clipele dificile trăite în urmă cu un an şi jumătate. 
 
"Am avut momente în care nu am ştiut dacă o să îmi mai revin sau nu. Mi-am dorit foarte mult să mai apuc să mai arbitrez măcar încă un meci şi dorinţa asta m-a împins să muncesc în continuare şi să reuşesc să revin. Primul meci a fost la liga a doua, m-am simţit ca atunci când am debutat, în urmă cu 20 de ani. A fost o perioadă în care nu am vrut să aud de fotbal, am fost total rupt de tot ceea ce înseamnă fotbal, cam patru luni, după care am reînceput în noiembrie anul trecut să mă interesez de ceea ce însemnau antrenamentele şi să reîncep activitatea" îşi aduce aminte centralul.
 
 Scăpat de coşmarul prin care a trecut, Radu Petrescu se poate concentra acum doar pe fotbal. 
 
"După o greşeală te simţi neplacut. Afli după meci, de obicei la discuţia cu observatorul. Nu sunt momente plăcute, toţi trecem prin treaba asta, atât ca oameni, dar mai ales ca arbitri. Noaptea de după şi următoarele zile nu sunt uşoare. Ne tot gândim ce nu a fost bine, încercăm să găsim cauza, să o corectăm pe viitor. Ca şi concluzie, e total neplăcut" spune arbitrul de 36 de ani. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: radu petrescuoperaţierevenire 

viewscnt
Articole similare