Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Răducioiu, corespondenţă de lângă San Siro: ”Sper ca Italia să-şi revină la normal într-un an” Cum a decurs călătoria de 16 ore până în Lombardia

 VIDEO EXCLUSIV Răducioiu, corespondenţă de lângă San Siro: ”Sper ca Italia să-şi revină la normal într-un an” Cum a decurs călătoria de 16 ore până în Lombardia

Special

Comentarii

Florin Răducioiu a intrat în direct la Telekom Sport din apropierea stadionului San Siro din Milano.

Răducioiu s-a retras de aproape două săptămâni în Italia, exact în regiunea Lombardia, cea care a fost grav afectată de pandemia de coronavirus.

Într-o intervenţie în direct la Telekom Sport, el a vorbit despre perioada de două săptămâni pe care a traversat-o în Italia

AC Milan a anunţat la 21 martie că Paolo Maldini, director tehnic al clubului, şi fiul său Daniel, atacant la gruparea milaneză, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Ulterior, Maldini a declarat că duce o luptă cu “un duşman necunoscut” şi să durerile sunt foarte mari: “Am avut dureri de articulaţii şi muşchi şi febră de 38 şi jumătate. Nu mai aveam nici gust, nici miros", a explicat el. Răducioiu a mărturisit pentru Telekom Sport că nu a discutat cu bunul său prieten, dar spune că o va face în curând: ”O să am ocazia să mă văd cu Paolo Maldini, care a trecut printr-o perioadă foarte grea. Ei se gândesc deja la anul viitor, la cine va fi antrenor, la ce jucători vor fi. Sper ca în iunie, când voi reveni, să am ocazia să discut şi cu Paolo Maldini”

Răducioiu i-a pus pe telespectatorii Telekom Sport la punct şi cu ultimele informaţii despre reluarea campionatului din Italia: Sunt trei teme la masa tratativelor. Ce se va întâmpla dacă un jucător va fi pozitiv, nu ştiu dacă toată echipa va intra în carantină, vor să facă un precantonament, nu multe echipe îşi permit să meargă în acest cantonament şi trei, medicii echipelor nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care vor fi multe cazuri între echipele din Serie A.  Aceste teme nu au răspuns, speră ca săptămâna viitoare să ajungă la o înţelegere şi pe 13 iunie să înceapă campionatul. Nimeni n-ar fi crezut că Milan şi Inter care au reprezentat Italia la cel mai înalt nivel să fie reprezentată de o echipă provincială” 

Fostul mare internaţional român a mărturisit că deşi a avut parte de un drum liniştit până în Italia, timp de 14 zile a rămas în izolare totală la domiciliu. ”Eu am plecat acum aproape 16 zile. Călătoria a fost normală, pentru că am condus 16 ore fără să mă opresc. Totul a fost bine, am intrat automat în carantină, de fapt izolare la domiciliu. Am sunat la Ministerul Sănătăţii din regiunea Lombardia, şi le-am transmis că sunt la adresa asta. N-am putut să ies deloc din casă, portarul ne lua gunoiul de la uşă, iar mâncare am comandat online. A fost interzis cu desăvârşire să ieşim chiar şi pe palier. Am stat doar în casă. Acum sunt liber, pot merge oriunde. De luni se vor deschide mai multe lucruri aici. Într-un an jumate eu sper ca Italia să-şi revină” a mai spus Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Intervenţia lui Florin Radu Răducioiu, din cadrul emisiunii Sport Center, o poţi urmări integral, mai jos.

Afla mai multe despre: florin răducioiutelekom sport 

viewscnt
Articole similare