Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Răducioiu, mesaj pentru şefii lui Dinamo: "Ar trebui să ia exemplul ăsta" De unde vine salvarea

VIDEO EXCLUSIV | Răducioiu, mesaj pentru şefii lui Dinamo: "Ar trebui să ia exemplul ăsta" De unde vine salvarea

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu crede că Dinamo ar putea prelua modelul Viitorului, cu un fost mare jucător care să devină patron în Ştefan cel Mare. Rednic ar cel mai îndreptăţit, crede fosta glorie dinamovistă.

Dinamo a încheiat 2018 cu cea mai slabă clasare la sfârşit de an din ultimele 24 de sezoane. În 1994, Dinamo era exact pe locul 11, însă returul avea să fie de vis pentru câini, care au terminat acea stagiune pe poziţia a treia. Acum performanţa este mai greu de repetat. Pentru a ajunge între primele şase, dinamoviştii trebuie să recupereze 9 puncte în cele 5 etape rămase din sezonul regulat. Florin Răducioiu a fost dezamăgit să vadă cum roş-albii şi-au compromis în mare măsură şansele la play-off chiar în ultimul meci din 2018.  
 
"Echipa nu reacţionează, echipa trebuia după meciul cu Craiova să aibă continuitate de rezultate. Au pierdut în mod categoric la Giurgiu, mi s-a părut surprinzător. Văd că acum sunt probleme şi cu Hanca. Lucruri foarte grave se întâmplă acolo. Este treaba antrenorului, el ştie foarte bine ce are de făcut. Presiunea este din nou foarte mare, sunt foarte mari nemulţumiri în rândul suporterilor şi, ca atare, situaţia este din ce în ce mai dramatică. E inadmisibil. Trebuie făcut ceva, dar în mod concret. Probabil de la anul" crede expertul Telekom Sport. 
 
Rednic caută nu doar jucători pentru Dinamo ci şi posibili investitori care să ajute clubul să iasă din criza actuală. Chiar antrenorul a adus în discuţie la un moment varianta de a contribui personal la rederesarea grupării din Ştefan cel Mare. 
 
"Dacă el este dinamovist şi vrea binele lui Dinamo, poate fi o soluţie. Sigur că da. E capabil, are foarte mari relaţii, poate construi o echipă învingătoare. Poate fi un pic cum este Hagi la Viitorul. E vorba de timp şi de bani, bineînţeles. Se poate câştiga campionatul şi într-un an sau poate în trei ani. E greu să vă spun. Dar e nevoie de un pic de timp, cu siguranţă, pentru că nu poţi câştiga campionatul peste noapte" mai spune Răducioiu. 
 
 

Afla mai multe despre: dinamorăducioiurednic. hagi 

viewscnt
Articole similare