Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Războiul roş-albastru continuă: "Mi-ar plăcea să îi batem în Cupa României" Cine îşi doreşte o confruntare şoc FCSB - CSA Steaua

VIDEO EXCLUSIV | Războiul roş-albastru continuă: "Mi-ar plăcea să îi batem în Cupa României" Cine îşi doreşte o confruntare şoc FCSB - CSA Steaua

Fotbal intern

Comentarii

Alin Predescu speră să nu mai rateze promovarea în acest sezon alături de CSA Steaua. Dacă în stagiunea trecută a pierdut lupta cu Academia Rapid, acum echipa lui Marius Lăcătuş nu are rival în Liga 4.

Alin Predescu este golgheterul celor de la CSA Steaua şi în acest sezon, al doilea în care echipa MApN joacă în al patrulea eşalon al fotbalului românesc. Atacantul speră să se bucure în această vară de promovarea mult dorită. 

"Steaua nu poate decât să aibă cele mai mai mari obiective posibile. Să promoveze cât mai repede în primul eşalon sportiv. Steaua înseamnă tradiţie, suporteri şi nu poate fi comparat cu alt club din România. Steaua trebuie să ajungă cu numele de Steaua în prima ligă şi să nu fuzioneze cu altă echipă vreodată" a spus Alin. 
 
Dincolo de promovare, fotbalistul îşi mai doreşte şi o întâlnire cu marea rivală. În următorii ani, confruntarea este posibilă doar în Cupa României. 
 
 
"Probabil că acum ei sunt o echipă mai bună decât a noastră. Sperăm ca şi noi să ajungem măcar la nivelul lor. M-aş bucura să ne întâlnim cu ei. Mi-aş dori să facem o figură frumoasă. Sper să fie cât mai mulţi suporteri adevăraţi într-o eventuală întâlnire şi să câştigăm acel meci dacă e posibil" a încheiat vârful celor de la CSA Steaua. 
 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: alin predescucsa steauafcsbliga 4 

viewscnt
Articole similare