Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, amintiri de neuitat de la meciul Rapid - PAOK din anul UEFAntastic: "Am rămas impresionat!" Mesajul pentru jucătorii săi înainte de şocul cu Chelsea

VIDEO EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, amintiri de neuitat de la meciul Rapid - PAOK din anul UEFAntastic: "Am rămas impresionat!" Mesajul pentru jucătorii săi înainte de şocul cu Chelsea

UEFA Europa League

Comentarii

Răzvan Lucescu se întoarce în grupele Europa League după şapte ani. În 2011, era antrenorul Rapidului atunci când giuleştenii le întâlneau pe PSV Eindhoven, Legia Varşovia şi Hapoel Tel Aviv. Acum Lucescu jr. începe aventura în grupe pe banca lui PAOK. Grecii au meci împotriva unuia dintre granzii Europei, Chelsea, iar Lucescu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre partida de joi seară.

Răzvan Lucescu încearcă să fie euro-fantastic şi la PAOK Salonic. Echipa preluată anul trecut de către antrenorul român a ajuns în grupele Europa League şi se gândeşte la o calificare în primăvara europeană. Înainte să se dueleze cu Chelsea, fostul selecţioner şi-a adus aminte de momentele de neuitat petrecute la Rapid.
  • PAOK - Chelsea se vede pe Telekom Sport 1, joi seară, de la 19:55

În sezonul 2005-2006, Rapidul lui Lucescu o întâlnea pe PAOK în grupele Cupei UEFA şi trecea de gruparea din Grecia, scor 1-0, pentru o calificare en-fanfare în primăvara europeană. Atunci, Rapid s-a oprit în sferturile competiţei, după o dublă memorabilă cu rivalii de la Steaua.

"Pentru mine ceea ce a fost rămâne ca o amintire superbă, dar meciurile care urmează sunt cele importante. Nu poţi niciodată să spui că poţi obţine un anume rezultat pentru că în trecut ai obţinut nişte rezultate. Trebuie să fii pregătit pentru următorul joc.
 
Am rămas impresionat la meciul acela din Giuleşti de atmosfera creată de suporterii lui PAOK. Era 1 decembrie, frig, o ploaie măruntă şi ei erau la stadion cu trei ore înainte de meci făcând o atmosferă pe care rar am văzut-o la noi în Giuleşti din partea adversarilor." a declarat Lucescu pentru Telekom Sport, înainte să revină în grupele Euroap League.  
 
Chelsea este un adevarat "balaur". Londonezii sunt lideri în Premier League după ce au câştigat primele cinci meciuri ale sezonului, iar în Europa League sunt principalii favoriţi la câştigarea competiţiei. 
 
"Nu mai sunt emoţii. Nerăbdare poate. E o perioadă grea, este primul meci, dintr-un punct de vedere poate fi considerat şi cel mai greu şi cel mai usor. Cel mai greu pentru că e Chelsea, poate că la ora acestui start pt UEL este marea favorită, este echipa care domina împreună cu Liverpool campionatul Angliei, este o echipă cu un stil foarte clar, o echipă care domină total jocurile. Echipa trebuie să ştie că fiecare joc se câştigă cu o foarte serioasă pregătire, cu o atenţie deosebită, ca orice joc poate fi o surpriză neplacută dacă nu intri pe teren şi dai absolut totul" este mesajul lui Răzvan pentru fotbaliştii săi.

Afla mai multe despre: rapidchelseapaokrăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare