Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Răzvan Marin şi-a decis viitorul. Anunţul făcut după ce a fost ales cel mai bun fotbalist român

VIDEO EXCLUSIV | Răzvan Marin şi-a decis viitorul. Anunţul făcut după ce a fost ales cel mai bun fotbalist român

Stranieri

Comentarii

Petre Marin a anunţat că în acest moment nu se pune problema plecării fiului său de la Standard, echipă care ţinteşte câştigarea titlului de campioană a Belgiei. Fostul internaţional recunoaşte, însă, că şi-ar dori să-l vadă pe Răzvan Marin într-un campionat de top.

"Nu ştiu, vom vedea. Mi-aş dori să facă pasul către un campionat puternic, către o echipă importantă a Europei. Din câte cunosc, nu se pune problema în acest moment. Îşi doresc foarte mult să câştige campionatul", a declarat Petre Marin, pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul de 22 de ani a fost ales fotbalistul anului la Gala Fotbalului Românesc, Petre Marin declarându-se un tată împlinit.

"Un tată fericit, împlinit, mândru de ceea ce realizează Răzvan cu atât mai mult că a fost desemnat fotbalistul anului 2018. Vă daţi seama că nu ai cum să nu fii mândru de ceea ce a realizat Răzvan.

El a crescut, creşte la fiecare pas pe care îl face în antrenamente, sacrificiile pe care le face. Nu vin întâmplător aceste rezultate.

Îmi doresc să ajungă şi mai departe, deşi este cel mai bine cotat jucător de fotbal al României. Eu cred că Răzvan poate ajunge şi mai sus.

Îmi doresc să ajungă într-un campionat important, unde să se lupte pentru trofee, să simtă gustul Ligii Campionilor. Acesta a fost un aspect ca să rămână la Standard şi în acest an şi chiar îmi doresc pentru el să reuşească să joace şi în acestă competiţie. Aici încă nu m-a depăşit. M-a depăşit la alte capitole. Chiar îmi doresc ca el să mă depăşească în tot ceea ce şi-a propus", a mai spus Petre Marin.

La evenimentul de luni seară, Standard Liege şi-a trimis special directorul sportiv, pe Olivier Renard, care a venit în România însoţit de o echipă de filmare.

"Asta dă dovadă cât de apreciat este Răzvan la Standard. Şi când a fost momentul ca el să meargă la Standard, am stat şi am analizat foarte bine proiectul pe care îl aveau vis a vis de Răzvan şi cred că am făcut alegerea potrivită", a încheiat Petre Marin.

Afla mai multe despre: razvan marintransferstandard 

viewscnt
Articole similare