Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia amuzantă a lui Contra, după ce Petrescu a anunţat că e posibil ca CFR să nu se prezinte la meciul cu Roma

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia amuzantă a lui Contra, după ce Petrescu a anunţat că e posibil ca CFR să nu se prezinte la meciul cu Roma

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a obţinut cea de-a doua victorie din acest sezon al Ligii I, scor 3-0, cu FC Voluntari, şi a urcat pe locul 14 în clasament.

În urma victoriei obţinute, Cosmin Contra a fost mult mai relaxat la finalul partidei, iar asta s-a văzut şi la declaraţii. Imediat după ce a încheiat conferinţa de presă după meciul cu FC Voluntari, antrenorul dinamoviştilor a oferit reacţia zilei.

Înainte de a se ridica de la masă, Cosmin Contra a aruncat o privire la un televizor din sală, unde erau declaraţiile de la conferinţa susţinută de Dan Petrescu înaintea partidei cu UTA.

"La meciul cu Roma mă rog să am jucători. Ne rugăm să avem 10-12 jucători cu ei. Acum avem doar 14 de câmp. În tur erau 15. Nu ştiu ce vom face, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă e vreo accidentare sau vreun test COVID-19 pozitiv, atunci nu cred că ne vom prezenta" , a spus Dan Petrescu în cadrul conferinţei.

Imediat după declaraţiile omologolui său de pe banca CFR-ului, Cosmin Contra a avut o reacţie amuzantă. "Iar plânge" , a spus, râzând, antrenorul "câinilor".

Afla mai multe despre: dan petrescucosmin contradinamocfr cluj 

viewscnt
Articole similare