Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia lui Hanca după ce a fost acuzat că şi-a FORŢAT plecarea de la Dinamo: "Să fim serioşi... Am premeditat golul!?"

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia lui Hanca după ce a fost acuzat că şi-a FORŢAT plecarea de la Dinamo: "Să fim serioşi... Am premeditat golul!?"

Superliga

Comentarii

Sergiu Hanca a vorbit pentru Telekom Sport după realizarea transferului la KS Cracovia şi a răspuns în premieră acuzaţiilor că tot scandalul de la meciul cu Astra ar fi fost provocat chiar de el, din dorinţa de a-şi forţa plecarea din Ştefan cel Mare.

Hanca spune că aluziile fanilor sunt absurde, în condiţiile în care nu ar fi putut premedita înscrierea golului în urma căruia a izbucnit conflictul din tribună.

"S-a terminat meciul, eu am ajuns la vestiar şi m-a sunat un prieten că Andreea a fost... care a fost în tribună la meci, şi mi-a spus că Andreea a fost agresată în tribună. Şi atunci eu am plecat să văd ce s-a întâmplat. E normal, face parte din familia mea, orice s-ar întâmpla.

Da, am pus la cale să vină cu o prietenă însărcinată şi să o împingă pe scări. Să fim serioşi... Am premeditat golul? Probabil am vorbit cu cei de la Astra să dau gol, ca să se bucure ea, să facă în tribună zarvă. Nu este adevărat, cei care au spus asta nu sunt oameni şi eu cred că nu aş fi în stare să fac aşa ceva , pentru că sunt foarte credincios şi Dumnezeu e sus şi le vede pe toate.

Nu ştiu. La Dinamo niciodată nu a fost linişte, mereu a fost presiune. Chiar şi dacă au fost rezultate consecutive foarte bune , dacă urma un eşec sau un semieşec, atunci lumea reacţiona.  În acest moment a fost o situaţie şi un sezon dificil, cu toţii am avut de suferit, dar eu cred că de acum încolo nea Mircea (n.r. Rednic) va şti ce are de făcut, va aduce jucători capabili să facă faţă la Dinamo, jucători care să ajute echipe şi care să ducă echipa acolo sus unde îi este locul.

La Dinamo mereu sunt perioade şi perioade. Mai multă presiune este decât linişte. E normal, este cel mai titrat club din România, este un brand în momentul de faţă, este singurul care a mai ţinut ştacheta sus din punct de vedere al istoriei şi al brandului Dinamo. Şi tot ce mai rămâne este să aibă rezultate cât mai bune şi să ajungă acolo sus, pentru că Dinamo este capabilă să fie acolo sus. Doar trebuie să vină jucători care să facă diferenţa, jucători care să ajute echipa şi împreună cu stafful care este acum, sunt sigur că pot să facă acest lucru
", a declarat Sergiu Hanca pentru Telekom Sport.



114 partide şi 20 de goluri a adunat Hanca la Dinamo în toate competiţiile: 95/17 în Liga 1, 11/- în Cupa României, 6/3 în Cupa Ligii şi 2/- în Europa League.

1 trofeu a câştigat Hanca la Dinamo, Cupa Ligii în 2017.

4 selecţii are Hanca pentru prima reprezentativă a României.

9 este locul ocupat de KS Cracovia în prima ligă a campionatului polonez.
 

Afla mai multe despre: hancadinamotransferexclusiv 

viewscnt
Articole similare