Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia lui Pancu după ce s-a întâmplat la Dinamo: "Iniţial am crezut că e o farsă! E ceva..."

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia lui Pancu după ce s-a întâmplat la Dinamo: "Iniţial am crezut că e o farsă! E ceva..."

Superliga

Comentarii

Daniel Pancu a reacţionat după demiterea lui Claudiu Niculescu de la Dinamo şi înlocuirea acestuia cu Mircea Rednic.

Doar trei partide a stat Niculescu pe banca roş-albilor şi Pancu spune că îi este imposibil să catalogheze decizia dinamoviştilor. Totuşi, Pancu recunoaşte că Mircea Rednic este un tehnician care poate face treabă bună la Dinamo.

"Nu-mi închipuiam, mi se ridică şi mie părul... Mi-a fost greu să cred. Iniţial am crezut că e o farsă, o glumă... Nu ştiu ce să comentez. Mircea Rednic e un antrenor imens, cu experienţă imensă, cunoaşte foarte bine ce înseamnă Dinamo, dar mă pun în pielea lui Claudiu. Lucrul ăsta nu pot să-l înţeleg! Două etape!? Măcar 7, 8, 10, îşi face conducerea o analiză asupra ta, dar două meciuri!? Mă depăşeşte!", a declarat Pancu pentru Telekom Sport.


Pancu a vorbit şi despre partida amicală disputată de Rapid cu Voluntari, scor 1-1, precizând că a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor săi, dar că aşteaptă mai mult de la ei pe faza ofensivă.

"Rezultatul nu m-a interesat nicio secundă, ci doar jocul echipei. Ştiam că întâlnim un adversar de o categorie superioară. Am vrut să ieşim de pe teren fără accidentări. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, dar pe faza de atac mai avem de lucrat mult.

Am întâlnit un adversar puternic, care a rulat tot lotul, dar nu rezultatul era scopul nostru. Mă interesa mai mult consistenţa jocului de atac, pressingul, lucuri noi, pe care am încercat să le implementez",
a declarat Pancu referitor la partida cu Voluntari.

Afla mai multe despre: pancudinamorapidniculescurednic 

viewscnt
Articole similare