Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia unuia dintre jucătorii de pe lista neagră a lui Rednic: "Eu voi da totul ca să rămân, dar poate ceva mai bun va apărea!"

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia unuia dintre jucătorii de pe lista neagră a lui Rednic: "Eu voi da totul ca să rămân, dar poate ceva mai bun va apărea!"

Dinamo București

Comentarii

Giorgos Katsikas, fundaşul grec al lui Dinamo, a vorbit la Telekom Sport despre posibilitatea de a pleca din Ştefan cel Mare în această iarnă. Katsikas ar putea fi una dintre victimele lui Rednic, în curăţenia pe care o plănuieşte în pauza competiţională, la Dinamo. Salariul mare şi evoluţiile din ultima perioadă l-au pus pe grec pe lista neagră a "Puriului".

"Am fost pe lista neagră de vreo trei sau patru ori. De fapt toţi am fost... Nu doar o dată am citit în presă că sunt pe lista neagră, ci de vreo trei sau patru ori.Dar eu sunt încă aici. Nu ştiu ce se va întâmpla, eu am citit doar în presă despre astfel de lucruri, cu mine nu a vorbit nimeni.

Cum să fii concentrat pe joc atunci când citeşti ceva rău despre tine sau că echipa nu te vrea? Cel mai rău a fost că... ok, în presă apar multe lucruri rele, unele sunt adevărate, unele sunt false, dar în final este vorba despre conduită. Cineva trebuie să vină şi să îmi spună în faţă, sau să vorbească cu toată lumea faţă în faţă...

Ai avut o discuţie cu Rednic? Nu, nu a vorbit nimeni cu mine", a declarat fundaşul pentru Telekom Sport.
 
În ciuda situaţiei în care a fost pus, Katsikas vrea să continue la Dinamo cel puţin până la vară, cnd îi va expira contractul. "Voi da totul pentru a rămâne în echipă. Poate ceva mai bun va apărea, dar nu pot spune acum care sunt aşteptările mele. Îmi este puţin dificil. Am mai spus-o şi o spun încă o dată, deşi m-am săturat să o tot repet, lucrurile vor fi mai bune în viitor. Şi sper să vină ceva bun şi pentru mine. Dacă mă voi întoarce acasă? Nu se ştie niciodată. Niciodată să nu spui niciodată, orice e posibil.", a mai declarat  Katsikas pentru Telekom Sport.
 
Rednic a început curăţenia de iarnă după ce i-a dat afară pe Subotici şi Mezague la puţin timp de la preluarea postului. Aseară a mai anunţat incă două plecări de la echipă. Pe Axente şi Katsikas 2019 nu îi va mai prinde în Ştefan cel Mare. Între timp, Sergiu Popovici s-a despărţit şi el de câini.
 
"Au avut şanse să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Nu m-au convins. Decât să-i ţin prefer să joc cu un jucător tânăr, care dacă i se dă încredere, meciuri în picioare, poate să arate mult mai mult ca cei doi. Să nu ajungem în situaţia să ne propunem alt obiectiv. Ar fi ruşinos din partea mea, din partea tuturor. Acum chiar nici nu mai am scuze din moment ce eu pregătesc echipa, eu formez echipa, chiar responsabilitatea este 100% a mea" a declarat Rednic după ultimul meci al anului, 1-4 cu Astra. 
 

Afla mai multe despre: dinamogiorgos katsikasvideocontractrednic 

viewscnt
Articole similare