Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Reacţie surprinzătoare a lui Boli despre întoarcerea lui Petrescu la CFR. "Sper să câştigăm din nou titlul!"

VIDEO  EXCLUSIV | Reacţie surprinzătoare a lui Boli despre întoarcerea lui Petrescu la CFR. "Sper să câştigăm din nou titlul!"

CFR Cluj

Comentarii

Transferul lui Boli la CFR Cluj alimentează şi mai mult zvonurile legate de revenirea lui Petrescu în Gruia. Jucătorul a lucrat cu Petrescu atât la CFR, în sezonul trecut, cât şi în China şi a vorbit pentruTelekom Sport despre întoarcerea lui Petrescu.

Kevin Boli a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport după ce s-a întors oficial la CFR Cluj. Boli a revenit sub formă de împrumut până la vară şi vrea să pună umărul la cel de-al doilea titlu consecutiv pentru clujeni. 

"Pentru mine este o şansă că am revenit la CFR Am spus <<da>> fără ezitare"

"Am urmarit ce se întâmplă în campionat cât timp am fost în China. Am urmărit CFR-ul. Ştiu că şi FCSB şi Craiova luptă pentru titlu. Va fi o luptă frumoasă. Sper să câştigăm din nou în acest sezon. Pentru  asta am venit, să lupt pentru titlu. Sper să câştigăm din nou", a declarat Boli pentru Telekom Sport. 

Boli se va alătura cât de curând lotului echipei, care se pregăteşte pentru meciul de Cupă, cu Sepsi, care se joacă miercuri. Boli a vorbit şi despre revenirea lui Dan Petrescu, despre care se vorbeşte şi mai mult acum, după întoarcerea francezului. 

Întrebat dacă i-ar plăcea să lucreze din nou cu Dan Petrescu, Boli a răspuns: "Da, normal. El m-a adus aici, el m-a dus în China. Îl cunosc şi mă cunoaşte"

La întrebarea "când ar trebui să vină?" francezul a spus: "Trebuie să întrebi clubul sau pe el, pentru că eu nu ştiu nimic."

Afla mai multe despre: cfrliga 1bolipetrescu 

viewscnt
Articole similare