Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Reacţii incredibile ale lui Dan Petrescu în finalul partidei. După, s-a simţit prea rău pentru interviuri

VIDEO EXCLUSIV | Reacţii incredibile ale lui Dan Petrescu în finalul partidei. După, s-a simţit prea rău pentru interviuri

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a câştigat dramatic derby-ul cu CS U Craiova, scor 1-0, după un final de meci extrem de tensionat, în care oltenii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri.

Austavo a ratat însă penalty-ul acordat în prelungiri de Marius Avram, iar CFR a trecut măcar temporar pe primul loc al Ligii 1, cu 44 de puncte, unul mai mult decât FCSB, care are însă un meci mai puţin disputat.

Camerele Telekom Sport l-au surprins pe Dan Petrescu în minutele de final, de la momentul acordării penalty-ului şi până la ultimul fluier al arbitrului. Au fost secunde în care Petrescu a trecut de la  extaz la agonie şi invers.

După meci, deşi învingător, Petrescu s-a dus direct către brigada de arbitri pentru a protesta la adresa deciziilor din final.

Ulterior, Petrescu nu a mai venit la interviuri, iar reprezentanţii grupării din Gruia au anunţat că tehnicianul se simte rău.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujcs u craiova 

viewscnt
Articole similare