Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Reţeta succesului la Sepsi! Are dublul vârstei lui, dar se înţeleg perfect! Dialogul savuros cu Hadnagy şi Yasin Hamed

VIDEO EXCLUSIV | Reţeta succesului la Sepsi! Are dublul vârstei lui, dar se înţeleg perfect! Dialogul savuros cu Hadnagy şi Yasin Hamed

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi este aproape de prima mare performanţă din istoria clubului. Calificarea în play-off ar putea fi reuşită cu cel mai în vârstă jucător din Liga I în lot.

Attila Hadnagy are 38 de ani şi se gândeşte că a avut parte de ultimul său cantonament ca jucător. Ia în calcul o retragere la vară. 
 
"Sincer, niciodată nu m-am gândit câte o să prind. Dar Dumnezeu m-a ajutat, nu m-am accidentat, nu am fost un jucător care se accidentează uşor. Aşa că mulţumesc lui Dumnezeu că am prins al 39-lea an de cantonament" spune veteranul Ligii I. 
 
Ambiţia lui Hadnagy poate fi sursă de inspiraţie şi pentru cei mai tineri din lot. Yasin Hamed este unul dintre ei. 
 
"Sincer, la cum se prezintă şi cum se antrenează, cred că va prinde foarte multe cantonamente. E un jucător tânăr, un jucător de perspectivă, un jucător bun, care atunci când e pe teren marchează. E un marcator. Eu îi doresc multă baftă. Oricând are ceva de zis, are ceva de întrebat, eu sunt lângă el" îl susţine Attila pe Yasin.
 
Iar Yasin îi întoarce "serviciul" căpitanului. 
 
"Este un model pentru noi, este căpitanul echipei şi trebuie să învăţăm cât mai multe de la el. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să marchez în cantonament, să mă antrenez bine, să nu mă accidentez şi sper ca în campionat să marchez cât mai multe goluri" a spus fotbalistul de doar 19 ani. 
 

 

Afla mai multe despre: sepsihadnagyyasin hamed 

viewscnt
Articole similare