Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Rostov Don se teme de CSM Bucureşti: ”Este cea mai puternică echipă”. Pessoa, impresionată de Cristina Neagu: ”Aruncă precum un bărbat”

VIDEO EXCLUSIV | Rostov Don se teme de CSM Bucureşti: ”Este cea mai puternică echipă”. Pessoa, impresionată de Cristina Neagu: ”Aruncă precum un bărbat”

Handbal

Comentarii

Duminică, 11 februarie 2018, CSM Bucureşti va juca împotriva celor de la Rostov Don, într-o partidă din Liga Campionilor transmisă în direct, de la 18:00, de Telekom Sport 1.

Delegaţia celor de la Rostov Don a sosit mai devreme la Bucureşti pentru a pregăti mai bine confruntarea cu CSM. Antrenorul oaspeţilor, Frederic Bougeant, dar şi Mayssa Pessoa, portăriţa de la Rostov, au vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre meciul infernal pe care îl vor juca împotriva CSM-ului.

Toată echipa CSM-ului este extrem de periculoasă, ne aşteaptă un meci incredibil de greu. Am venit mai devreme pentru a ne reveni după un zbor foarte lung. Este un meci important, o bătălie mare. În momentul de faţă, ţinând cont de problemele de la Gyor, CSM este cea mai puternică echipă”, a spus antrenorul francez.

Este un meci important, dar acum vom merge să ne recuperăm la shopping după o călătorie lungă. Cristina Neague este cel mai periculos om al lor. Este o jucătoare foarte puternică şi arunca la fel de tare precum un bărbat”, a spus şi Pessoa.

Afla mai multe despre: pessoarostovcsm bucuresticristina neagu 

viewscnt
Articole similare