Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | S-a antrenat cu Figo şi Zidane şi i se spunea Rivaldo al Iordaniei! Bawab, amintiri nepreţuite de când era la Real Madrid şi Barcelona

VIDEO EXCLUSIV | S-a antrenat cu Figo şi Zidane şi i se spunea Rivaldo al Iordaniei! Bawab, amintiri nepreţuite de când era la Real Madrid şi Barcelona

Real Madrid

Comentarii

El Clasico are un fan aparte în România. Tha'er Bawab se poate mândri că a jucat pentru cluburile cele mai titrate de pe planetă: Real Madrid şi Barcelona. Ce-i drept, la juniori, însă pentru atacantul iordanian al Concordiei perioada petrecută acolo a fost cea mai frumoasă din carieră.

Tha'er Bawab este singurul jucător din Liga 1 care a fost legitimat în trecut atât la Real Madrid, cât şi la Barcelona, dar şi dovada vie că, în fotbal, drumul de la antrenamentele cu Zidane şi Beckham până la cele cu Grădinaru sau Batin poate fi extrem de scurt.

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Bawab a vorbit despre primii paşi în fotbal, făcuţi chiar în academia grupării blanco. Simpatiza de mic cu Barcelona însă cei patru ani petrecuţi la Madrid l-au transformat în fan al "albilor".

"Real Madrid şi-a arătat interesul, apoi a venit şi Barcelona. Au mai fost Espanyol, Villarreal. Eu, sincer să fiu, imediat după ce am auzit de interesul celor de la Madrid, nu m-am gândit de două ori, decizia era deja luată.

Şi datorită tatălui meu. De fapt eu de mic am simpatizat Barcelona, eu şi fratele meu. Adevărul este că am ajuns să şi plăngem, eu şi fratele meu dacă echipa pierdea. Fratele meu este şi în ziua de azi fanul Barcelonei, iar tata ţine cu Real Madrid. Când am plecat la Madrid, am petrecut acolo patru ani, cei mai frumoşi ani din viaţa mea, din toate punctele de vedere.

Am plecat de la Real Madrid, cu toate că îmi mai rămăseseră trei ani de contract, dar sunt lucruri care s-au întâmplat. Au făcut selecţii la juniori, s-a schimbat conducerea, era Florentino şi a venit Calderon",
a declarat Bawab pentru Telekom Sport.

Bawab nu a apucat să debuteze pentru echipa mare a Realului, însă se antrena constant cu formaţia care scria istorie în Spania şi în Europa, din care făceau parte nume uriaşe.

"În ultimul an, când nu prea jucam, a fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Nu jucam deloc, dar de două ori pe săptămână ne antrenam cu prima echipă. Prima echipă, galacticii: Ronaldo Fenomenul, Zidane, Beckham, Figo, Roberto Carlos, Robinho, Cassano, Cannavaro.

Nu ştiu din ce motiv, nu mi-am făcut poze cu ei, am doar câteva tăieturi din ziare în care scrie că la antrenamentul primei echipe apare şi numele meu, dar nu ştiu de ce nu-mi place să fac poze. Bine, acum îmi pare un pic rău
", spune Bawab.

În 2007, Bawab făcea pasul spre echipa secundă a Barcelonei, echipa cu care simpatiza de fapt de când era mic. Bawab a ajuns în Liga 1 în 2010, iar în România a jucat deja pentru şase echipe: Gloria Bistriţa, Gaz Metan, CS U Craiova, Dinamo şi Concordia Chiajna.

"Când eram mic aveam o poză cu Ronaldo, cu Rivaldo. Rivaldo care, sincer, a fost idolul meu când eram mic. De aceea am fost fanul Barcelonei pentru că îmi plăcea Rivaldo

Am o tăietură de ziar în care sunt comparat cu Rivaldo. Rivaldo de la Cornella mi se spunea sau Rivaldo al Iordaniei"
, îşi aminteşte Bawab.

Afla mai multe despre: bawabreal madridbarcelona,  

viewscnt
Articole similare