Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | S-au înţeles! Bergodi revine în România şi va avea un salariu mare pentru Liga 1. Toate detaliile din contract

VIDEO EXCLUSIV | S-au înţeles! Bergodi revine în România şi va avea un salariu mare pentru Liga 1. Toate detaliile din contractgalerie foto

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi s-a înţeles cu FC Voluntari şi revine astfel în Liga 1, acolo unde ultima oară a pregătit-o pe ASA Târgu Mureş, în 2015. Antrenorul italian a semnat pe doi ani.

UPDATE 16:15 Cristiano Bergodi a semnat contractul cu FC Voluntari în prezenţa managerului general Ioan Andone. Noul tehnician al echipei ilfovene a oferit primele declaraţii după semnarea contractului, mărturisind că propunerea nu l-a luat pe neaşteptate. "Nu, nu m-a surprins, eu vreau să antrenez şi atunci îmi place să vin aici la Voluntari şi să fac cu drag o treabă bună. Normal că avem de lucrat, situaţia e dificilă, dar se poate face ceva pentru că e lung campionatul".


UPDATE 13:55 Cristiano Bergodi a ajuns la un acord cu Ioan Andone - managerul lui FC Voluntari şi urmează să fie semnat contractul. Cristiano Bergodi va semna pe doi ani şi va avea un salariu lunar de 10.000 de euro. Antrenorul italian va prelua oficial echipa începând de marţi, după meciul cu Gaz Metan Mediaş. După ce s-a înţeles cu ilfovenii, Italianul a mers să vadă stadionul şi terenurile de antrenament. 


Bergodi ar putea reveni în fotbalul românesc, unde ultima oară a pregătit-o pe ASA Târgu Mureş, în toamna lui 2015. Antrenorul în vârstă de 54 de ani a fost sunat de cei de la FC Voluntari, care caută soluţii pentru redresarea echipei. În acest moment, echipa ilfoveană se află pe ultimul loc în Liga 1, la 6 puncte distanţă de prima poziţie care asigură salvarea.


Bergodi a aterizat deja la Bucureşti, pentru a-şi negocia contractul cu FC Voluntari. În cazul în care cele două părţi vor ajunge la un acord, antrenorul italian ar urma să preia echipa până în vară.

În vârstă de 54 de ani, Bergodi şi-a început cariera de antrenor principal la FC Naţional, apoi le-a mai pregătit pe CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi, FCSB, Modena (două mandate consecutive), Pescara, Brescia, din nou Rapid, ASA Târgu Mureş, iar ultima oară a fost la Modena, de unde a plecat în vara lui 2016.

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodifc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare