Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Să râdem cu Rică Răducanu. Mai ceva ca Zlatan: "Cum aş juca eu acum ...". Cum ironizează fotbalul românesc: "Mi-e ruşine"

VIDEO EXCLUSIV | Să râdem cu Rică Răducanu. Mai ceva ca Zlatan: "Cum aş juca eu acum ...". Cum ironizează fotbalul românesc: "Mi-e ruşine"

Fotbal

Comentarii

Rică Răducanu şi-ar dori să joace şi el pe Arena Naţională în meciul dintre CSA Steaua şi Academia Rapid. Ar intra chiar în atac, lângă Pancu şi Niculae.

Însă, până atunci, fostul portar a fost spectator de lux la meciul dintre Academia şi AFC Rapid şi a fost băgat în ceaţă de situaţie, dar şi de reporter.

"Nici nu prea am vrut să dau interviul ăsta acum, ştiam foarte bine că vor veni aceste întrebări anapoda, cum sunt şi aceste două echipe: anapoda. Acum am înţeles că meciul Steaua - Rapid se joacă pe Arena Naţională. Păi, nu jucam noi pe timpul ăla, cu valoare, cu Steaua, pe un asemenea stadion şi joacă ei?!

Oricum, cred că se poate juca un fotbal bun, chiar dacă sunt la nivelul ăsta de Liga a IV-a. La Liga I, n-aţi văzut cum sunt echipele? Am văzut-o pe Dinamo, nu mai zic nimic. Mi-a fost ruşine să mă mai uit, să mor eu! La ora actuală, o ducem rău. Şi cu fotbalul, şi cu banii.

Am văzut că Daniel Niculae şi marchează goluri multe, sunt subţirei, aleargă. Iar la nivelul ăsta, e bine să faci mişcare. Şi eu aş vrea să mai fac, dar nu mă mai ţin picioarele, tată. Dacă aş putea să fug, aş juca uşor, să mor dacă te mint. Ce mare lucru? Pe cuvânt. Şi nu portar! Vârf de atac, câte goluri dădeam ..." , a declarat Rică Răducanu pentru Telekom Sport.

Fostul portar a vorbit şi despre alegerile pentru preşedinţia FRF, care vor avea loc pe 18 aprilie.

"Nici nu mă gândesc că nu va câştiga Lupescu. Deşi, eu cred că a făcut o mare greşeală. N-am mai vorbit de mult timp cu el, chiar dacă îl ştiu de când era mic. Am fost prieten cu tatăl lui. Însă, eu nu plecam niciodată de la UEFA să vin la FRF pe foame asta. Şi nu ai marfă, tată, nu ai marfă. Nu cred că ne mai ridicăm noi aşa uşor, la nivelul ăsta o să ajungem de Liga a IV-a" , a continuat Rică Răducanu.
 

Afla mai multe despre: rica raducanuibrahimovicdaniel pancudaniel niculaefrf 

viewscnt
Articole similare