Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Sânmărtean despre foştii antrenori: ”Şumi un personaj, Reghe inteligent, Lopez Caro a vrut să mă dea afară şi pe mine şi pe Wesley!”

VIDEO EXCLUSIV | Sânmărtean despre foştii antrenori: ”Şumi un personaj, Reghe inteligent, Lopez Caro a vrut să mă dea afară şi pe mine şi pe Wesley!”

Fotbal intern

Comentarii

Lucian Sânmărtean a făcut în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport o caracterizare a fiecărui antrenor cu care a lucrat în România în ultima vreme. Începând cu Marius Lăcătuş cu care a colaborat la FC Vaslui şi încheind cu foştii selecţioneri Piţurcă şi Iordănescu, Sânmărtean a explicat cu care dintre ei a avut mici conflicte şi cu care dintre ei s-a înţeles cel mai bine.

Iată câteva dintre declaraţiile fostului internaţional român despre antrenorii cu care a colaborat în ultima vreme în Liga 1 şi la echipa naţională:

Despre Marius Lăcătuş: ”Cu el a trebuit să demonstrez că pot ajuta echipa. Când a venit am jucat un meci ca număr 8, dar sşor uşor m-a trecut în stânga unde se cerea de către domnul Porumboiu. Mi-a plăcut ca antrenor, ca individ, ca personalitate.”

Despre Lopez Caro: ”Un antrenor foarte bine pregătit, se vedea că a lucrat la echipă mare. A vrut să mă dea afară şi pe mine şi pe Wesley şi pe Adailton pentru că voia jucătorii lui. Ne-a pus în formă fizică buna, cu un preparator fizic excelent, apoi au intervenit divergenţele cu Porumboiu şi a plecat destul de repede”

Despre Viorel Hizo: ”Cea mai amuzantă relaţie dintre toate relaţiile pe care le-am avut cu toţi antrenorii cu care am lucrat. A fost îndrumat să intre puternic în mine. I-am zis că nu reacţionez bine la ţipături, la strigăt, pentru că îmi ies din mână. Am avut o relaţie foarte bună cu el după aceea, am dezvoltat o relaţie frumoasă pe parcurs,  încă vorbesc cu el, e unul dintre puţinii.”

Despre Şumudică: ”Am apucat să lucrez cu el. Este într-adevăr un personaj aşa cum îl ştiţi. E exuberant, efervescent. A făcut echipa să joace bine exact în modul lui. Ca antrenor, foarte bine pregătit, foarte abil, îmbină bine comportamentele şi iată că face performanţă”

Despre Gâlcă: ”Am avut o relaţie bună şi cu el, dar am avut un moment delicat cand m-a schimbat intr un meci. Camerele nu au surprins momentul. Cred că şi el a fost instruit să vorbeasca mult cu mine. Ulterior, pe parcurs, am avut o relatie excelentă şi cu dânsul. Cu mine se putea discuta orice, chiar dacă nu jucam, important e să îmi explici, eu nu făceam probleme. Pot spune că Gâlcă a fost unul dintre domnii cu care am lucrat. Chiar ii mulţumesc pentru ceea ce am făcut împreună”

Despre Reghecampf: ” El m-a adus, el m-a dorit la echipă. Un tip foarte abil, extrem de inteligent, foarte sociabil şi extrem de bine pregătit. La FCSB a făcut un grup excelent. A ţinut în priză jucătorii şi lotul a ştiut cum să facă asta. Foarte buna relaţia cu el”

Despre Iordănescu: ”Un tip inteligent, profesionist, a ştiut să facă orice generaţie să joace fotbal. Am avut momente şi mai bune şi mai putin bune cu dânsul, apoi a venit perioada Euro. Chiar vreau să îi mulţumesc că mi-a dat posibilitatea sa joc la un turneu final şi că m-a convocat chiar şi de la arabi. Nu i-aş cere explicatii de ce n-am jucat mai mult la European,  doar i-as multumi.”

Despre Piţurcă: ”A fost mare tevatură cu dânsul. Am avut un episod cu el: m-a convocat la naţională, am jucat, apoi am iesit după o problemă musculară. La finalul săptămânii Porumboiu îmi cerea să joc şi intr-un picior la echipă. I-am explicat că mă va expune pentru că la naţională am cerut să ies. Evident, Piţurcă s-a supărat, nu mi-a reproşat niciodată, dar cred că aşa a gândit. La Ittihad l-am descoperit. E drept, abil, inteligent, avem o altă relaţie acum, Ne-am descoperit reciproc în Arabia” .

Vezi tot ce a declarat Lucian Sânmărtean despre foştii săi antrenori în cadrul emisunii Sport Report moderate de Dan Udrea, în clipul video de mai jos. 

Afla mai multe despre: lucian sânmărteanlaurenţiu reghecampfmarius şumudicălopez carovictor piţurcăantrenori români 

viewscnt
Articole similare