Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Scandal uriaş la Petrolul - UTA. Ionuţ Popa a vrut să-şi bată un jucător: "Oricine dădea gol de acolo"

VIDEO EXCLUSIV | Scandal uriaş la Petrolul - UTA. Ionuţ Popa a vrut să-şi bată un jucător: "Oricine dădea gol de acolo"

Liga 2

Comentarii

UTA Arad a scos o remiză nesperată pe terenul Petrolului, scor 2-2, însă, n-a fost de ajuns pentru Ionuţ Popa. Antrenorul a fost un car de nervi la finalul partidei şi a vrut să-şi bată chiar unul dintre jucători.

Norbert Janos a fost jucătorul care l-a scos din minţi pe Ionuţ Popa. În ultima fază a remizei de la Ploieşti, atacantul a ratat o ocazie importantă, iar acest lucru nu i-a picat prea bine antrenorului. Ionuţ Popa a pornit direct spre Janos pentru a-i cere socoteală.

"Nu am fost niciodată aşa, pentru că de când am venit la UTA mă chinui permanent cu cei din conducere să facem tot posibilul ca să aibă jucătorii un ban, o primă de joc. Am dat inclusiv bani din buzunar ca să aibă primă de joc. Repet, de la mine din buzunar.

Şi să ajung în situaţii de genul acesta, cum s-a mai întâmplat şi la alte meciuri de acasă, ca jucătorii să intre pe teren şi să meargă pe teren. Acest individ, Janos, care va disparea imediat de la această echipă l-am băgat de atâtea ori, i-am dat şanse.

Aţi văzut acum, era 2-1, l-am introdus pe teren şi el a stat pe teren. Iar ultima fază în care el a primit mingea şi o dă în poartă, orice spectator dădea gol. El este un tip conflictual, cu toată lumea, cu toţi jucătorii. Toţi jucătorii sunt supăraţi pe el, toată lumea. Poate să dispară definitiv de aici, să nu mai vină nici la Arad" , a declarat Ionuţ Popa la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut popauta aradpetrolulploiesti 

viewscnt
Articole similare