Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Screciu, mesaj pentru Rădoi: "Vreau la Euro!"

VIDEO EXCLUSIV | Screciu, mesaj pentru Rădoi: "Vreau la Euro!"

Stranieri

Comentarii

Vladimir Screciu s-a transferat în Belgia în vara acestui an, iar Genk a plătit Craiovei 2 milioane de euro. Fotbalistul nu a putut bifa primele minute în tricoul noii sale echipe din cauza accidentărilor.

Acum o lună şi jumătate, mijlocaşul a suferit o fractură de gleznă, s-a operat şi va reveni pe teren la finalul anului. Speră să o facă cu noroc şi selecţionerul naţionalei de tineret să îl cheme pentru turneul final al Campionatului European, din vară: "Aştept cu nerăbdare să joc, vreau să o fac neapărat pentru că e şi turneul U21 în vară, deci trebuie neapărat să joc pentru că îmi doresc foarte mult să fac parte din lot. Am stat de vorbă cu Mister la telefon, mi se pare un antrenor excepţional, chiar am rămas surprins când a declarat acum ceva timp că el mă vede pe mine drept un al doilea Rădoi. Mă bucur să aud asta şi rămâne să demonstrez în continuare că sunt un al doilea Rădoi" a spus Screciu. 
 
 
Screciu nu a debutat încă la Genk, dar speră să o facă chiar la revenirea după accidentare: "Ştiu doar că m-am dus către o minge şi am vrut să mă întorc cât mai rapid în partea dreaptă iar crampoanele mi-au rămas înţepenite în gazon. Aştept cu nerăbdare să încep să joc, pentru că e foarte frumos să evoluezi acolo, la o echipă ca Genk. Am stat de vorbă cu cei de la club şi ştiu ce planuri au cu mine şi asta îmi dă mai multă încredere ca după această accidentare să devin mult mai puternic" este optimist tânărul fotbalist.  
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: screciurădoiromânia tinereteuro 2019 

viewscnt
Articole similare