Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Secretul din spatele energiei debordante pe care Valentina Ardean-Elisei o arată pe teren. Ce spune despre meciul cu Spania

VIDEO EXCLUSIV | Secretul din spatele energiei debordante pe care Valentina Ardean-Elisei o arată pe teren. Ce spune despre meciul cu Spania

CM Handbal

Comentarii

Valentina Ardean-Elisei este recunoscută pentru dăruirea cu care joacă partidă de partidă. Prezentă la Campioantul Mondial de handbal feminin din Germania, Neli face risipă de energie şi acum la 35 de ani.

”Îmi doresc de fiecare dată să dau totul pe teren şi să îmi pot ajuta echipa cum pot eu mai bine. Câteodata prinzi o zi bună, câteodată nu, dar mă bucur foarte tare că pot să aduc plusul la echipă”, a declarat Valentina Ardean-Elisei la Telekom Sport.

”Din păcate, accidentarile fac parte din viaţa unui sportiv. Dar te motivezi. În primul rând, dacă ai un vis, un ţel, te motivezi singur şi poţi să treci peste, chiar dacă la început este greu, şi ai persoane lângă tine care te susţin. 

Familia în primul rând, familia este lângă mine în orice momente. Ştiţi cum e, în viaţa unui sportiv sunt şi momente mai puţin plăcute. Dar întotdeauna, dacă ştii să gestionezi aceste lucruri, să treci peste, n-au cum să nu...”, a mai spus ”Unicul Căpitan” al naţionalei de handbal feminin a României.

Exrema stângă a CSU Craiova a vorbit şi despre meciul cu Spania: ”Este un meci greu, dar eu cred cu tarie ca vom putea sa facem un joc foarte bun, sa fim unite. Si noi tre sa ne concentram pe ceea ce tre sa facem noi si sa nu cedam, sa luptam pana la sfarsit.”

Toate detaliile meciului de mâine, aici:

Afla mai multe despre: campionatul mondial de handbal femininnelivalentina ardean eliseialice,  

viewscnt
Articole similare