Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Secretul victoriei cu Dinamo e clar pentru cei de la Botoşani. Ongenda ştie şi scorul cu care se va termina meciul

VIDEO EXCLUSIV | Secretul victoriei cu Dinamo e clar pentru cei de la Botoşani. Ongenda ştie şi scorul cu care se va termina meciul

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani e obligată să o învingă pe Dinamo dacă vrea să se califice în playoff-ul Ligii I. Meciul se joacă duminică, ora 20:00, pe Telekom Sport 1.

FC Botoşani poate fi pe loc de playoff duminică seară, după meciul cu Dinamo. Prima condiţie este, evident, victoria în Ştefan cel Mare, dar şi ca Sepsi să nu câştige pe terenul lui Gaz Metan. Dacă, în schimb, Dinamo va câştiga, se va apropia la un punct de moldoveni. Botoşani şi-a câştigat ambele partide din 2019, cu acelaşi scor, 1-0 şi ar fi mulţumiţi ca duminică seară,  rezultatul să fie acelaşi. 

"Câştigăm şi luăm cele trei puncte. Asta e cel mai important. Câştigăm trei puncte", a declarat Ongenda la Telekom Sport. 

 Suntem aproape (n.r. de playoff) mai avem trei meciuri de disputat, trebuie să dăm totul şi vom vedea. Dacă vom câştiga cele trei meciuri, vom merge în play-off, a declarat Fabbrini pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: botosaniongendafabbrinidinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare