Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Sfaturi de aur pentru Cristina Neagu. Nicolae Dică şi-a dezvăluit marele secret: "Aşa am revenit atât de repede după ruptura de ligamente"

VIDEO EXCLUSIV | Sfaturi de aur pentru Cristina Neagu. Nicolae Dică şi-a dezvăluit marele secret: "Aşa am revenit atât de repede după ruptura de ligamente"

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept şi va lipsi de pe teren, cel mai probabil, şase luni. Aceeaşi accidentare a suferit-o şi Nicolae Dică. În 2006, actualul antrenor al celor de la FCSB a trecut cu bine peste momentele grele şi a jucat din nou în mai puţin de patru luni.

"Atât eu, cât şi Cristina Neagu, am suferit această accidentare pe fond de oboseală. Erau antrenamentele foarte tari, am sărit la cap, iar când am aterizat mi-a fugit genunchiul. Mi s-a spus că din cauza oboselii. Nu se poate să joci meciuri cu o asemenea intensitate două zile la rând. În momentul accidentării, doare. Dar, cu trecerea timpului, nu mai doare atât de tare.

Eu am jucat după trei luni şi jumătate primele 10 minute. Am stat trei luni la Bologna, am revenit alături de echipă şi am jucat 10 minute. Eu m-am operat la o săptămână după accidentare. Se poate opera şi mai repede. Lucram trei ore şi jumătate dimineaţa, trei ore şi jumătate seara. Cam şapte ori pe zi mă pregăteam. Ea trebuie acum să fie pregătită mental să treacă peste acest moment. Şi cred că este puternică pentru că a ajuns cea mai bună jucătoare din lume. Sunt sigur că va trece cu bine peste această accidentare. Final Four-ul este în cinci luni, eu cred că va putea juca. Va reveni mai repede pe teren de şase luni.

Cel mai important pentru mine a fost că am stat la Bologna. Eram focusat doar pe recuperare. Eram singur acolo, mai venea soţia pe la mine, a stat cam două luni în toate acea perioadă. Nu mai aveam pe altcineva. Dacă eram la Bucureşti, îmi spunea cineva să ies în oraş, să beau un suc şi la al doilea antrenament nu mai aveam cu aceeaşi poftă. Dacă eşti izolat la o clinică şi eşti focusat doar pe treaba aia, te poţi recupera mult mai repede" , a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbbolognacristina neaguhandbal 

viewscnt
Articole similare