Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Shebib, reacţie emoţionantă în ziua în care ar fi trebuit să se joace Dinamo - PSG în Liga Campionilor

VIDEO EXCLUSIV Shebib, reacţie emoţionantă în ziua în care ar fi trebuit să se joace Dinamo - PSG în Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

Mamdouh Shebib, unul dintre cei mai buni jucători străini din România, regretă că nu se află pe teren pentru meciul cu PSG, amânat din cauza pandemiei de coronavirus

Pe 22 martie, fanii "dulăilor" s-ar fi pregătit de marele duel dintre Dinamo şi Paris Saint Germain din Liga Campionilor.

Cum meciul a fost amânat, lucrurile sunt extrem de liniştite în această perioadă la formaţia din Ştefan cel Mare. Contactat de Telekom Sport, Mamdouh Shebib, unul dintre străinii de top de la Dinamo, a vorbit despre partida care ar fi trebuit să se joace astăzi (n.r duminică, 22 martie)

"Astăzi era cea mai mare zi pentru noi. Meciul istoric cu PSG. Din păcate, ne-am oprit, din cauza coronavirusului. Eram pregătit să joc, dar asta este. Acum sunt acasă, ma uit la Netflix...lucrez separat cât pot. Este dificil pentru noi ca sportivi să stăm acasă, dar acesta este lucrul cel mai corect pe care îl putem face. Mi-e dor de voi toţi, mi-e dor de atmosfera din tribune. Sper ca totul să fie bine! Rămâneţi acasă şi faceţi puţin sport. Ne întoarcem!" ne-a transmis Mamdouh Shebib,în ziua în care Dinamo ar fi trebuit să joace cu PSG în Liga Campionilor. 

Afla mai multe despre: shebibdinamo 

viewscnt
Articole similare