Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Şi-a păcălit rivalul! Sepsi a câştigat al patrulea amical din Antalya. Ioan Andone a fost la meci

VIDEO EXCLUSIV | Şi-a păcălit rivalul! Sepsi a câştigat al patrulea amical din Antalya. Ioan Andone a fost la meci

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi s-a impus în partida de pregătire jucată în compania ungurilor de la Haladas Szombathely. A fost 2-1 pentru echipa antrenată de Eugen Neagoe, care o va întâlni în prima rundă de la reluarea Ligii I pe FC Voluntari.

Eugen Neagoe a trimis în teren o echipă diferită de cea pe care va juca împotriva ilfovenilor pe 3 februarie. Managerul general al ultimei clasate, Ioan Andone venise să spioneze echipa din Covasna care în amicalele iernii are două victorii şi două eşecuri. 

"Ioan Andone nu are de ce să se teamă. Până la urmă este un joc. Dar nu ştiu dacă a putut să vadă foarte multe astăzi, nu a fost echipa cu care vom începe jocul de la Voluntari. Vreau să fim 100% la prima etapă, contra celor de la Voluntari. Băieţii s-au comportat foarte bine. Nu doar astăzi, mă refer pe toată perioada cantonamentului. Nu au fost absolut deloc probleme, nici de indisciplină, nici de accidentări, şi ăsta este un lucru foarte bun" a spus antrenorul lui Sepsi. 
 
Sepsi a avut o prima parte a sezonului foarte bună. Este pe locul 4 în campionat şi a ajuns şi în sferturile Cupei României unde o va întâlni pe CFR: 
 
"Ar fi un lucru formidabil să ajungem în playoff. În Cupă, întâlnim cel mai greu adversar. Este campioana României, echipa de pe primul loc, dar vom avea şansa noastră şi ne vom bate pentru ea" a încheiat Eugen Neagoe. 
 

Afla mai multe despre: eugen neagoesepsihaladasvoluntariioan andone 

viewscnt
Articole similare