Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Şi eu sunt curios să văd". Cum a comentat Lupescu şansele dinamoviştilor de a ajunge în play-off

VIDEO EXCLUSIV | "Şi eu sunt curios să văd". Cum a comentat Lupescu şansele dinamoviştilor de a ajunge în play-off

Dinamo București

Comentarii

Dinamovist convins, Ionuţ Lupescu îi ţine pumnii lui Rednic în încercarea de a duce echipa în play-off.

"Şi eu sunt curios să vedem ce jucători noi sunt, de unde sunt, cine sunt, nu ştiu, Mircea ştie mai bine, e responsabil, cu toate că mi-aş dori să intre în play-off, dar, la cum e situaţia actuală, am văzut că e foarte greu" , a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

Lupescu nu are preferinţe în ceea ce priveşte viitoarea campioană a Ligii I: "Eu cred în continuare că CFR şi FCSB vor fi acolo, dar sunt sigur că şi Gică Hagi va avea un cuvânt greu de spus, de ce nu şi Craiova".

Fostul director al Comisiei Tehnice de la UEFA a infirmat zvonurile care îl anunţau drept viitorul director sportiv al celor de la Fenerbahce. 

"Nu e nicio ofertă, nu ştiu de unde a apărut acest lucru. Nu am avut nicio discuţie momentan cu nimeni. Am fost în Turcia doar la câteva meciuri şi asta a fost tot. Fiecare aşteaptă oferte în viaţă. Am mai avut din alt continent oferte, dar momentan nu am nimic concret, au fost mai multe tatonări, ca să spun aşa, ca de obicei, dar când va fi ceva serios o să vă anunţ" , a continuat Lupescu.

Afla mai multe despre: lupescumircea redniccfrfcsbfenerbahce 

viewscnt
Articole similare