Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Simona Halep sărbătoreşte româneşte de 1 Decembrie. Mesajul campioanei pentru toţi românii

VIDEO EXCLUSIV | Simona Halep sărbătoreşte româneşte de 1 Decembrie. Mesajul campioanei pentru toţi românii

Tenis

Comentarii

2017 a fost un an foarte bun pentru Simona Halep, cea care în ultimul timp a readus tenisul românesc în atenţia lumii. Devenită în urmă cu două luni primul număr 1 WTA autohton, Simona se destăinuie cu prilejul Zilei Naţionale.

”Nu este un lucru uşor, este un lucru destul de dificil să reprezinţi. Deja pot să zic o responsabilitate, dar este şi un lucru plăcut. Mereu când joc la Fed Cup, când joc pentru România e un sentiment diferit. De aceea şi emoţiile sunt mai mari, presiunera este mai mare, dar încerc mereu să gestinez cât de bine se poate, să aduc puncte în Fed Cup, dar nu este uşor, este o presiune mult mai mare.

Mereu am spus cu mândrie că sunt din România şi mereu am spus că chiar dacă este o ţară mică şi nu avem un sistem bine dezvoltat. În ceea ce fac eu în sport am reuşit să ajungem sus, şi destul de multe fete. Aşa că avem sportivi buni în ţara asta, avem oameni talentaţi, mai trebuie să şi credem.

O zi specială pentru noi toţi. E ziua ţării noastre şi este ziua noastră implicit, o să sărbătoresc şi o să sărbătoresc româneşte cu siguranţă”, a declarat Simona Halep la Telekom Sport.

Cu scopul declarat de a-şi trece în palmares şi un prim titlu de Mare Şlem, poate chiar în 2018, Simona se bucură alături de conaţionalii săi de 1 decembrie.

Afla mai multe despre: wtasimona haleptenis feminin,  

viewscnt
Articole similare