Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Sorin Cârţu ridică întrebarea zilei: ”Ce organsim de sportiv e acela care nu poate să se bată cu un virus?”

VIDEO EXCLUSIV Sorin Cârţu ridică întrebarea zilei: ”Ce organsim de sportiv e acela care nu poate să se bată cu un virus?”

Superliga

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Sorin Cârţu a comentat din nou subiectul coronavirus.

După ce a făcut senzaţie cu declaraţiile sale referitoare la noul coronavirus şi pandemia declanşată în această perioadă, Sorin Cârţu a comentat din nou acest subiect.

El a ridicat o problemă foarte interesantă şi s-a legat de organismele sportivilor, care ar trebui să aibă un grad ridicat de imunitate, în aşa fel încât nimeni să nu-şi mai pună problema că sportul trebuie întrerupt în această perioadă dificilă:

”Lumea trebuie să înţeleagă şi oamenii care i-au decizii. Vorbim despre nişte sportivi. Vorbim despre un organism antrenat. Care e problema că la un moment dat va fi pozitiv? O să fie pozitiv două, trei zile. Îşi ia medicamentele şi scapă, pentru că virusul se bate cu un organism antrenat, cu un sistem imuniatr puternic. Dacă e aşa, nu are ce să caute la sport, mai bine îl dăm deoparte. Aici trebuie văzut şi cum vedeau şi spartanii. Eşti bun pentru luptă? Nu trăieşti, te aruncăm la groapă. Ce organsim de sportiv e acela care nu poate să se bată cu un virus?” a mărturisit preşedintele Universităţii Craiova, la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: sorin cartu 

viewscnt
Articole similare