Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Sorin Ghionea şi Petre Marin ştiu cui îi merge bine când e huduit în Marele Derby: "Dacă avea o jumătate de ocazie marca două goluri"

VIDEO EXCLUSIV | Sorin Ghionea şi Petre Marin ştiu cui îi merge bine când e huduit în Marele Derby: "Dacă avea o jumătate de ocazie marca două goluri"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică este pe plus în palmaresul derby-urilor cu Dinamo. Cel puţin de când a devenit antrenor. În trei jocuri are o victorie şi două remize. Nu aşa au stat lucrurile şi atunci când antrenorul FCSB-ului era jucător.

"El întotdeauna a fost huiduit. De multe ori a fost huiduit şi de propriii suporteri când marca. Nu a avut evoluţii foarte bune, dar dacă avea o jumătate de ocazie marca două goluri. Ţin minte că în sezonul 2004-2005, când am câştigat ambele meciuri din campionat cu Dinamo, în tur a marcat Andrei Cristea şi în retur a marcat Nicolae Dică.  Era un marcator înnăscut. Chiar dacă de multe ori nu se vedea în joc, când ajungea mingea la el, ştiam că în proporţie de 90% e gol. Pentru că era un jucător cu un simţ extraordinar în faţa porţii, foarte eficace", îşi aduce aminte fostul său coechipier, Sorin Ghionea.

Şi Petre Marin mizează pe dorinţa lui Dică de a le închide gura contestatarilor.

"Dicanu este călit. Şi pe vremea când era jucător în Ghencea, ştiti şi voi destul de bine, cât de contestat a fost, cu înjurături, dar a trecut peste acea perioadă.  Sunt convins că şi acum ştie ce are de făcut, eu consider că va fi un antrenor foarte bun pentru fotbalul românesc", a spus Petre Marin.

Meciul dintre Dinamo şi FCSB se va juca duminică, de la 21:00, în cadrul etapei a 15-a din Liga 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze se vor regăsi şi pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: ghioneamarinderby 

viewscnt
Articole similare