Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Soţii Reghecampf au fost blocaţi în Dubai, din cauza pandemiei. Anamaria Prodan: ”Am aşteptat două săptămâni să se umple un avion”

VIDEO EXCLUSIV | Soţii Reghecampf au fost blocaţi în Dubai, din cauza pandemiei. Anamaria Prodan: ”Am aşteptat două săptămâni să se umple un avion”

Stranieri

Comentarii

Anamaria Prodan spune că perioada pandemiei a fost foarte dificilă pentru ea şi pentru Laurenţiu Reghecampf, mai ales că au fost blocaţi în Dubai.

Pandemia de coronavirus i-a prins pe soţii Reghecampf la Dubai, unde Laurenţiu Reghecampf o pregăteşte pe Al-Wasl. Anamaria Prodan susţine că a încercat să-şi facă prin telefon meseria de impresar, însă au fost probleme din cauza restricţiilor de călătorie. Agentul de jucători spune că a avut dificultăţi şi în a reveni în România, deoarece zborurile au fost suspendate. Abia după două săptămâni a reuşit să prindă un avion spre Bucureşti.

”(Cum e perioada asta pentru un agent?) E greu că nu poţi să călătoreşti. În rest, vorbim la telefon, totul e ok. Dar cu plecatul... noi chiar am aşteptat cursa asta să se facă, să se umple un avion, ca să putem veni în ţară. Am aşteptat două săptămâni să fie plin un avion”, a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Laurenţiu Reghecampf a revenit în ţară

Campionatul în Emiratele Arabe Unite este în continuare suspendat şi Laurenţiu Reghecampf a revenit în România. Antrenorul în vârstă de 44 de ani va sta în ţară până când cei de la Al-Wasl vor decide să reia antrenamentele.

viewscnt
Articole similare