Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Sper să primească o ofertă fantastică!" Jucătorul lui CFR pe care colegii îl văd jucând la cel mai înalt nivel

VIDEO EXCLUSIV | "Sper să primească o ofertă fantastică!" Jucătorul lui CFR pe care colegii îl văd jucând la cel mai înalt nivel

Superliga

Comentarii

Damian Djokovic a vorbit pentru Telekom Sport în cantonamentul din Turcia şi a avut numai cuvinte de laudă pentru doi dintre colegii săi.

Ţucudean e omul care merită să prindă un transfer important în străinătate în viziunea mijlocaşului croat. Djokovic spune că vârful de atac traversează cea mai bună formă a carierei şi are toate calităţile necesare pentru a juca la nivel înalt.

"Eu cred că nici pentru George Ţucudean, acum vorbesc despre situaţia mea, şi cum cred că toată echipa se gândeşte, dar George cred că a intrat într-un moment în formă maximă în viaţă, în cariera sa, şi eu dacă eram George... sper pentru el că vine o ofertă fantastică de la un club din Europa, este şi un jucător mare pentru echipa naţională a României. George poate să ajute dacă prinde o echipă care joacă într-o competiţie mai mare, dar pînă atunci George este jucătorul nostru, se vede că o face cu o mare plăcere", a declarat Djokovic pentru Telekom Sport.



"E cel mai bun din România pe postul lui!"

Djokovic se bucură că CFR a reuşit să rezolve situaţia lui Mario Camora, jucător pe care îl consideră cel mai bun fundaş stânga din Liga 1. Mijlocaşul consideră că portughezul ar putea ajuta inclusiv naţionala României, dar recunoaşte că o strategie mai potrivită ar fi promovarea unor jucători tineri.

"Aşa cum ştiţi voi, mai bine decât mine, Camora aici are 8 ani de zile, ştiu că se simte foarte bine la CFR, dar restul e între club şi Camora, nu pot să intru în detalii, că nu ştiu, nu sunt informat, ştiu numai că Camora e un profesionist adevărat pe teren, ştie ceea ce înseamnă să câştigi titlurile, şi ştiu că atunci când e Camora pe teren avem un jucător mare, cred că cel mai tare pe poziţia sa din România.

Camora are vârsta sa, cred că oricum poţi să fi util pentru naţionala României, dar este şi acum, că suntem în 2019, aveţi o echipă Under 21 care a făcut o treabă foarte bine, care acum intră în lupta pentru titlul european, cred că sunt şi talente acolo, dar oricum rămâne discuţia, eu cred că Camora este o valoare adevărată pentru naţionala României"
, a mai declarat Djokovic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: djokoviccfrfcsb 

viewscnt
Articole similare