Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | „Sperăm să reuşească s-o readucă pe Dinamo acolo sus”. Ciprian Marica, îngrijorat de situaţia din „Groapă”

VIDEO EXCLUSIV | „Sperăm să reuşească s-o readucă pe Dinamo acolo sus”. Ciprian Marica, îngrijorat de situaţia din „Groapă”

Dinamo București

Comentarii

Sosirea lui Mircea Rednic la Dinamo este privită cu ochi buni de fostul dinamovist Ciprian Marica. Acesta speră ca actualul antrenor al echipei din Ştefan cel Mare să revigoreze formaţia şi s-o ducă din nou în vârful clasamentului.

„Mai ales după schimbările de la Dinamo eram curios ceea ce va reuşi domnul Rednic. Sigur că nu-i uşor, Dinamo e într-o situaţie grea. A întâlnit şi Călăraşiul, o echipă destul de solidă şi destul de bine construită de Dan Alexa. Sper ca Dinamo, împreună cu Mircea Rednic, să reuşească să readucă tradiţia, spiritul lui Dinamo şi oamenii să...jucătorii în primul rând să fie conştienţi că vorbim de unul dintre cele mai mari cluburi din România.

Sigur că e foarte greu, găseşte un lot deja format, pregătirea nu a depins de dânsul, însă din punct de vedere al experienţei, mizez pe Mircea Rednic. Ştie ce are de făcut, ştie la ce s-a înhămat, să spun aşa, şi cu siguranţă are o tactică şi o strategie foarte bine pusă la punct”, a spus Marica la Telekom Sport.

Fiind întrebat dacă este Mircea Rednic salvatorul lui Dinamo, Marica a răspuns: „Salvatorul sperăm să devină. Sperăm să reuşeasca s-o readucă pe Dinamo acolo sus, unde îi este locul, şi să facă ceea ce-şi doresc toţi suporterii, să o califice pe Dinamo în play-off”.

Fotul atacant al naţionalei speră ca Rednic să ducă Dinamo din nou în partea superioară a clasamentului: „Greu, foarte greu, dar aşa cum spuneam, mizez şi pariez pe experienţa lui Mircea Rednic că va reuşi”, a spus Marica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamomarica 

viewscnt
Articole similare