Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Stelistul care le inspira teamă şi respect dinamoviştilor: "Ne era o frică constantă faţă de acest jucător"

VIDEO EXCLUSIV | Stelistul care le inspira teamă şi respect dinamoviştilor: "Ne era o frică constantă faţă de acest jucător"

Superliga

Comentarii

Derby de România revine cu un nou episod, duminică seară, la Telekom Sport. Chiar dacă derby-ul rămâne derby, diferenţa dintre cele două echipe pare să fie una dintre cele mai mari din istorie, cel puţin din punct de vedere al locurilor în clasament. În aceste vremuri, foştii jucători îşi aduc aminte de ce se însemna eternul derby în perioada lor de glorie.

Florin Răducioiu îşi aduce aminte de tensiunea pe care erau nevoiţi să o suporte înaintea acestor meciuri, dar recunoaşte că nu doar simpla rivalitate îi făce să intre extrem de motivaţi pe teren şi să câştige meciul: "Mai multă tensiune era decât linişte, pentru că voiam cu orice preţ să câştigăm. Era un meci al orgoliilor, erau prime mari, astea ne stimulau foarte mult", a declarat fostul dinamovist, în exclusivitate, pentru Telekom Sport. 

Jucătorul care a mai trecut pe la Milan şi Brescia, printre altele, admite însă, că în ciuda rivalităţii, fotbaliştii se respectau între ei, cu toate că pe teren unii dintre ei le inspirau frică, iar în acest caz, Răducioiu a numit unul dintre cele mai mari simboluri "roş-albastre": "Era mare tensiune, pentru că ştiam că ne aşteaptă un meci foarte, foarte dificil. Numesc un singur jucător pe care eu l-am apreciat şi îl apreciez în continuare. Marius Lăcătuş a fost un mare, mare jucător al Stelei, ne era o frică constantă faţă de acest jucător". 

Pe lângă Lăcătuş, mai erau alţi jucători care îi puneau probleme lui Răducioiu în timpul meciurilor cu Steaua: "Noile generaţii nu cred că ştiu, dar era vorba de Bumbescu, de Iovan, jucători extraordinari care jucau la echipa naţională, jucători cu mare experienţă, care câştigaseră Cupa Campionilor"

Afla mai multe despre: florin raducioiuderby de romaniadinamo steauadinamofcsb 

viewscnt
Articole similare