Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Stere Halep a fost prezent la meciul Viitorul - Dinamo. Pe cine vede campioană în Liga 1 şi anunţul în privinţa viitorului antrenor al Simonei

VIDEO EXCLUSIV | Stere Halep a fost prezent la meciul Viitorul - Dinamo. Pe cine vede campioană în Liga 1 şi anunţul în privinţa viitorului antrenor al Simonei

Tenis

Comentarii

Prezent la partida dintre Viitorul Constanţa şi Dinamo, Stere Halep, tatăl cele mai bune jucătoare de tenis din lume a lăudat echipa lui Gică Hagi şi a vorbit despre prezentul şi viitorul Simonei.

Stere Halep a fost prezent la partida dintre Viitorul Constanţa şi Dinamo (4-1). El crede în echipa lui Gică Hagi şi simte că Viitorul Constanţa poate deveni din nou campioana României în acest sezon: ”Înainte să înceapă meciul am spus 3-1, dar nu mi-a ieşit pronosticul. S-a ajuns la 4-1. Eu cred că Viitorul sigur va fi campioană. Dinamo, prima repriză, a jucat extraordinar de bine, dar în a doua repriză s-a rupt totul. Probabil că şi Viitorul a jucat mult mai bine a doua repriză, au intrat mult mai hotărâţi şi s-a dat startul mai bine”

Tătăl liderului mondial spune că fiica sa e deja obişnuită să fie numărul 1 mondial în clasamentul WTA şi speră ca viitorul an să o ferească de neplăcerea accidentărilor: ”Simona e bine, face pregătirile pentru turneu, este bine, a început antrenamentele. Acum este bine. Mulţumim lui Dumnezeu. Deja a devenit obişnuinţă să fie numărul 1 mondial. Al doilea an deja este obişnuinţă şi trăim clipele astea frumoase. Să fie sănătoasă şi să poată participa la toate turneele în 2019.”

Stere Halep a explicat şi care este situaţia viitorului antrenor al Simonei, dar şi cum a decurs despărţirea de Darren Cahill: ”La un moment dat ştiţi cum e, se rupe filmul, într-un fel, dacă a avut probleme. Acum totul e ok, mulţumim pe această cale că a fost alături de noi şi a sprijinit-o foarte mult pe Simona. Momentan nu va avea un nou antrenor. Aşa cum a declarat şi ea.” a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Stere Halep. 

Afla mai multe despre: stere halepsimona halep 

viewscnt
Articole similare