Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Surpriză imensă pregătită de Andone pentru juniorii de la FC Voluntari. Ştefan Radu a mers la baza ilfovenilor: "Doar datorită lui nea Ando am ajuns unde sunt acum"

VIDEO EXCLUSIV | Surpriză imensă pregătită de Andone pentru juniorii de la FC Voluntari. Ştefan Radu a mers la baza ilfovenilor: "Doar datorită lui nea Ando am ajuns unde sunt acum"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Cu o mică întârziere, Ioan Andone le-a pregătit cea mai frumoasă surpriză de Ziua Copilului puştilor din academia lui FC Voluntari.

Ioan Andone a profitat din plin de momentele petrecute de Ştefan Radu în România şi l-a dus pe fundaşul de 34 de ani la baza de pregătire a celor de la FC Voluntari. Totul a început cu un mini-tur organizat chiar de preşedintele clubului ilfovean.

Apoi, Ioan Andone şi Ştefan Radu au mers să le facă o surpriză şi copiilor aflaţi la antrenamente.

"Doar datorită lui nea Andone am ajuns unde am ajuns. El m-a promovat, a fost antrenorul care mi-a dat şansa să joc" ,  a spus fundaşul lui Lazio.

Iar Ioan Andone a ţinut să le prezinte copiilor, pe scurt, performanţele incredibile reuşite de Ştefan Radu în fotbalul italian: "A intrat în istoria lui Lazio Roma, este jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate pentru acest club. Voi vă daţi seama? A jucat pentru echipa naţională a României, iar la noi în ţară a evoluat doar la Dinamo".

  • În aprilie 2005, sub comanda lui Ioan Andone, Ştefan Radu a debutat pentru Dinamo, într-un meci cu FCM Bacău

Ştefan Radu, legendă pentru Lazio

În luna aprilie, Ştefan Radu a bifat prezenţa cu numărul 402 în tricoul lui Lazio şi a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate din istoria clubului. Acum, fundaşul stânga are 412 partide jucate, perioadă în care a oferit 21 de pase decisive şi a marcat 8 goluri pentru Lazio.

Fotbalistul român a cucerit şase trofee în cei 13 ani petrecuţi la Lazio. De trei ori a ridicat Ştefan Radu Cupa Italiei (2008-2009, 2012-2013 şi 2018-2019) şi de alte trei ori Supercupa Italiei (2009, 2017 şi 2019), în timp ce, la Dinamo, are alte trei trofee, titlul (2007), Cupa şi Supercupa României (2005).

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare