Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | ”Tamaş e 'rege' în Ţara Sfântă, fanii sar pe el!” Dezvăluirile făcute de un suporter din Haifa

VIDEO EXCLUSIV | ”Tamaş e 'rege' în Ţara Sfântă, fanii sar pe el!” Dezvăluirile făcute de un suporter din Haifa

Echipa națională

Comentarii

Ronny Reizel, un suporter din Bacău, dar care trăieşte în Ţara Sfântă, va asista la amicalul ”tricolorilor” cu Israel. Ronny ar fi vrut să-l vadă şi pe Gabi Tamaş în lotul naţionalei.

Jucătorii lui Cosmin Contra nu vor duce lipsă de susţinere la amicalul cu Israel. Printre suporterii ”tricolorilor” se numără şi Ronny Reizel, un fan din Bacău, dar care este stabilit în Israel, la Haifa.  Ronny se cunoaşte cu tatăl cu Burleanu, dar încă nu a găsit explicaţia pentru care Tamaş n-a fost selecţionat. Bărbatul este fan Hapoel Haifa şi spune că Tamaş nu este suficient de apreciat de suporterii români:

”Acum avem pe un ”mare jucător al fostei naţionale”, Gabriel Tamaş. El e rege în Ţara Sfântă, joacă la Hapoel Haifa şi ”în clasamentul în care” se luptă acum în Cupa Israelului. O să joace în finală sută la sută. Nu înţeleg cine nu vrea pe domnul Gabriel să fie în selecţionata României. E fenomenal! Oraşul Haifa îl iubeste, fanii, echipa. Eu aşa ceva, 15 ani de zile nu am văzut. Sar pe el după meciuri”, a declarat Ronny Reizel pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ronny reizelromaniagabi tamas 

viewscnt
Articole similare