Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Teja a explicat metodele lui Proietti, preparatorul fizic care a trecut pe la Bayern. Cum l-a convins să vină în România

VIDEO EXCLUSIV | Teja a explicat metodele lui Proietti, preparatorul fizic care a trecut pe la Bayern. Cum l-a convins să vină în România
Comentarii

Riccardo Proietti este preparatorul fizic la modă în fotbalul românesc. A lucrat la Bayern Munchen şi Teja l-a cunosct la Coverciano.

Invitat în emisiunea Sport Center de la Telekom Sport, antrenoul de la Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja a vorbit despre preparatorul său fizic, Riccardo Proietti.

Mediaşul a impresionat în prima parte a sezonului din punct de vedere fizic, iar unul dintre secretele echipei lui Teja este Riccardo Proietti, un preparator fizic italian, care a lucrat şi la Bayern Munchen.

”A stat mult în Emirate şi Qatar. Îl ştiu de la Coverciano şi am tot ţinut legătura. Am vrut să-l aduc de mult, dar nu puteam pentru că avea contract mare. I-am zis că voi prelua o echipă din Liga 1 din România şi mai mult în glumă i-am propus să lucreze la noi. A acceptat şi mi-a zis că îşi doreşte să lucreze cu mine. Are oferta de la naţionala Israelului, la care s-a şi dus, în perioada asta e acolo” spune Teja, care recunoaşte că: ”Va fi greu sa îl păstram”.

Despre metodele sale de lucru, Mihai Teja spune: ”El lucrează mult pe forţă funcţională. Are nişte metode mai aparte şi mijloacele de testare sunt de asemenea, speciale. Dacă fotbalistul e prea obosit spre exemplu, îl oprim din antrenament. Are un aparat cu un soft preluat de la NASA, care îi spune cât şi cum trebuie sa se antreneze un jucător”

Afla mai multe despre: mihai tejariccardo proietti 

viewscnt
Articole similare