Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Toată lumea l-a aşteptat pe Ianis la naţională! La ce cotă poate ajunge: "Va face lucruri uluitoare"

VIDEO EXCLUSIV | Toată lumea l-a aşteptat pe Ianis la naţională! La ce cotă poate ajunge: "Va face lucruri uluitoare"
Comentarii

Ianis Hagi ajunge în premieră la naţională la mai puţin de o lună după ce a împlinit 20 de ani. Fotbalistul Viitorului a fost convocat de Cosmin Contra pentru ultimele două meciuri din grupele Ligii Naţiunilor.

Ianis Hagi va avea şansa să debuteze la naţională în finalul acestui an. A primit de la Cosmin Contra telegrama de convocare la aproape 4 ani de la momentul primului meci jucat de fiul Regelui în Liga I. 
 
"Ianis arată din ce în ce mai bine şi evoluţiile lui din anul acesta îl fac să fie în prim plan. Este un jucător extrem de interesant, de important, nu numai pentru noi ca şi club, dar şi pentru fotbalul românesc. A căpătat o mentalitate foarte bună pentru performanţă, a crescut fizic" l-a caracterizat Cristian Bivolaru. 
 
Ana Maria Prodan ştie pe ce sumă se poate transfera Ianis după ce a făcut pasul la naţională. 
 
"Va face lucruri uluitoare şi la echipa naţională. Pentru că îl ajută foarte mult grupul. Cu cât eşti mai tânăr, cu atât te îndrăgeşte şi mai mult grupul. Şi dacă ai şi valoare e şi mai bine. Eu aş cere pe Ianis în momentul ăsta 10 milioane. El s-a maturizat foarte tare în Italia. E mult mai matur în joc, mult mai curajos. Când te antrenezi cu o echipă mare îţi schimbi ideile despre viaţă şi despre fotbal. Ianis seamănă cu taică-su, poate să joace oriunde. El e foarte tehnic, dacă pune forţă pe el, îşi permite să aleagă" spune agentul FIFA. 
 
Ilie Năstase se aştepta ca Ianis să fie convocat. 
 
"Dacă are valoare, şi are valoare, şi merită,  ar trebui. Nu contează câţi ani are. Eu aş fi de părere ca el să joace. Şi dacă joacă bine, poate să fie evaluat la orice vârstă. Deocamdată trebuie lăsat să joace. Îl stricăm din ce face el acum dacă îi punem o sumă deasupra capului. Ar putea să joace în Spania sau Italia" a spus şi Ilie Năstase. 
 

 

Afla mai multe despre: ianis hagidebutbivolarunastaseana maria prodan 

viewscnt
Articole similare