Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Transfer bombă! Un român va semna cu AC Milan: "Am o înţelegere cu ei". Când se oficializează mutarea

VIDEO EXCLUSIV | Transfer bombă! Un român va semna cu AC Milan: "Am o înţelegere cu ei". Când se oficializează mutarea

AC Milan

Comentarii

A jucat un sezon la Milan în anii '90, a prins doar şapte meciuri la rossoneri, dar e extrem de apreciat acolo. Florin Răducioiu a devenit între timp antrenor şi urmează să semneze cu formaţia de pe San Siro. Anunţul a fost făcut la Telekom Sport.

Florin Răducioiu a avut câteva discuţii cu oficialii lui AC Milan şi este foarte aproape să semneze cu gruparea de pe San Siro. Fostul atacant va face parte din departamentul de scouting al clubului. 

M-am întâlnit cu Maldini, cu Leonardo, directorul sportiv, am vorbit cu ei şi avem o înţelegere. Este ok, chiar dacă nu e exact ce vreau eu. Mi se dă posibilitatea, la un club care m-a făcut celebru, să lucrez. Am câştigat multe acolo, prestigiu, bani. Sunt foarte apreciat, chiar dacă am jucat puţin.

Asta mă bucură foarte mult şi abia aşteptă să mă întorc acolo, la început de ianuarie, la Milano. Voi vorbi cu ei să văd ce pot să fac şi eu pentru echipa a doua, pentru Primavera. Este vorba despre departamentul de scouting, să merg, să văd jucători, să-i analizez, în funcţie de cerinţele clubului”, a spus Răducioiu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: milanraducioiuflorin raduserie ascouter 

viewscnt
Articole similare